Miért nem? (lényeg lent)
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, ilyen korban az ember általában pattanásos. Főleg ha hetente is eszik pattogatott kukoricát, vagy olajos magvakat, vagy csokit, vagy olyat, amitől általában kijönnek a pattanások. Én minden héten eszek ilyeneket, de nincs rajtam se egy pattanás, se egy mitesszer. Ez mitől van?2014. dec. 29. 21:17
1/5 anonim válasza:
Lehet későn érő típus vagy, és csak később jönnek ki. :) Egyenlőre agy hálát, hogy nincs, és élvezd ki.
2/5 anonim válasza:
Majd később lesz :D Nekem 20 évesen jöttek ki.
3/5 A kérdező kommentje:
A későn érő típus milyen? Hogy a menzesz is később jön? Csak mert nekem 9 évesen már megjött.
2014. dec. 29. 21:59
4/5 anonim válasza:
Lehet csak szerencsésebb típus vagy és nem is leszel csupa pattanás soha. :) Addig örülj, míg nincsenek.
5/5 anonim válasza:
szerintem ne ezen agyalj ,h miért nincsenek,majd akkor,amikor lesznek.
és általában bevonzza az ember a rosszat,ha rágondol, úgyhogy inkább ne :)
élvezd ki,h szép a bőröd.
ennyi idősen még nekem is gyönyörűszép sima volt majd olyan 14 éves koromban kezdett el ...egyre és egyre durvábban. most 18 vagyok ,és akkor a nagyon csúnya,ha meg van a menzeszem ..
szóval tényleg inkább örülj ,és egyél sok csokiiiit.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!