Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Alapozó ami fedi a tág pórusok...

Alapozó ami fedi a tág pórusokat de nem mitesszerképző, nem ragacsos és a lényeg hogy ne képezzen száraz foltot a pattihelyek körül?

Figyelt kérdés

Tág pórusú bőröm van tehát inkább mitesszerjeim vannak de havi szinte járok kozmihoz. Alapozni nem naponta gondoltma de ha mondjuk megyek kozmihoz és után szeretném kicsit elfedni a foltokat akkor milyen alapozót kenjek fel. A mostanim egy art decos alapozó ami már majdnem elfogyott de az nem tetszett hogy olyan maszkhatású volt és a pattihelyek körül mikor felkentem olyan száraz hámlások jelentek meg, pedig a bőröm nem szokott hámlani.

Szóval most már annyiféle alapozó van melyiket válasszam?

Én eddig erre gondoltam: a kremmanian olvasva elég jókat írnak erről: [link]

És ami fontos hogy hiába napozók azért az arcom nem nagyon tud barnulni szóval a világosabb alapozozó illik az arcbőrömhöz. ÉS mégegyszer hangsúlyozom nem napi szinten használnám!!

2013. aug. 7. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. aug. 7. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
2013. aug. 7. 12:14
 3/4 A kérdező kommentje:

1: túl súlyosnak írják nappalra, nem szeretném anygon a vakolat hatást elérni

2: árban 3000 Ft körül gondolkodom(nem mindig jobb a drágább) de ami ebbe a kategóriába esik az nem való az én bőrtípusomra.

2013. aug. 7. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Catrice Photo Finish-t tudom ajánlani, 1999 Ft-ért. Én is hajlamos vagyok pattira, de ettől nem jött ki egy sem. Olyan, mintha semmi nem lenne a bőrömön. Müllerben elérhető esetleg rossmannban.
2013. aug. 7. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!