Alapozó ami fedi a tág pórusokat de nem mitesszerképző, nem ragacsos és a lényeg hogy ne képezzen száraz foltot a pattihelyek körül?
Tág pórusú bőröm van tehát inkább mitesszerjeim vannak de havi szinte járok kozmihoz. Alapozni nem naponta gondoltma de ha mondjuk megyek kozmihoz és után szeretném kicsit elfedni a foltokat akkor milyen alapozót kenjek fel. A mostanim egy art decos alapozó ami már majdnem elfogyott de az nem tetszett hogy olyan maszkhatású volt és a pattihelyek körül mikor felkentem olyan száraz hámlások jelentek meg, pedig a bőröm nem szokott hámlani.
Szóval most már annyiféle alapozó van melyiket válasszam?
Én eddig erre gondoltam: a kremmanian olvasva elég jókat írnak erről: [link]
És ami fontos hogy hiába napozók azért az arcom nem nagyon tud barnulni szóval a világosabb alapozozó illik az arcbőrömhöz. ÉS mégegyszer hangsúlyozom nem napi szinten használnám!!
1: túl súlyosnak írják nappalra, nem szeretném anygon a vakolat hatást elérni
2: árban 3000 Ft körül gondolkodom(nem mindig jobb a drágább) de ami ebbe a kategóriába esik az nem való az én bőrtípusomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!