Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ritkul a hajam a vörös hajfest...

Ritkul a hajam a vörös hajfestéktől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyok vörös(kb. ilyen [link] )

de a hajfestéktől és a hajszínezőktől nagyon ritkul hajam.

(Általában Palette Color Shampoot vagy Palette Intensive Color Creme-t használok.)

Havonta festem, mikorra már nagyon lenőtt és fakó.

Mit tegyek, hogy ne hulljon tovább?

Mivel ápoljam, hogy ne fakuljon olyan gyorsan?

Előre is köszi! :)

17/L

2014. dec. 26. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne festesd.
2014. dec. 27. 01:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Használj inkább melírt, pl. a Wella Magma gyönyörű vörös árnyalatokban létezik, a fejbőrre nem kenhető így hullani nem hullhat a hajad tőle. Lapmelírral volt nekem megcsinálva, nagyon szerettem. De ezt a fajta festési eljárást természetesen bármilyen hagyományos hajfestékkel is lehet alkalmazni, tehát az általad használt festékkel is.
2014. dec. 27. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó minőségű hajfestéket kéne használnod, amit fodrászkellékesben tudsz beszerezni, ugyanott van színrögzítő sampon is ami nagyon jó hogy ne kopjon a szín.

Ha viszont egyáltalán nem bírja a hajad a festéket, akkor használj színező sampont festék helyett.

2014. dec. 27. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Vörös hajszínre természetes megoldás a henna. Megfelelő arányban indigóval keverve lehet ilyen padlizsánosabb, de olyan élénk sosem lesz ezzel, mint a képen látható. Egy ismerősömnek sikerült ilyen színt elérnie henna, indigó keveréssel de az arányokat nem tudom pontosan: (nem ő van a képen)

[link]

2014. dec. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!