1 éve próbálok szőke lenni, bármit veszek mindegyik hajfestéktől vörös vagy sárga lesz a hajam. (alap hajszínem barna) ajánlatokat elfogadok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 15:07
1/4 anonim válasza:
Hamvas hajfestéktől pl 9.1 lehetetlen hogy sárga legyél.
Ilyesmi festéket keress:
Ez pl alfaparf 9.1 ez szép hamvas.
Ezzel még mixtonra se lesz szükséged.
Vegyél kallos hamvasító folyadékot Ezt fél liter vízzel keverd el, és öblögetsd a hajad vele míg eléred a kívánt színt.
Ha ez még mindig nem lesz elég akkor vegyél egy szürke mixtont és biztos hogy nem leszel sárga.
Tapasztalat,én is eredetileg barna vagyok de így nem sárgulok.
2/4 anonim válasza:
Kallosnak van szuper mixton-ja amúgy és csak párszáz forint:
ez a száma.
Ezt kell hajfestékhez keverni.
4/4 anonim válasza:
Szia. én feketéből lettem a legvilágosabb szőke fél év alatt. Amikor a hajam már 8as volt akkor leszívtuk szőkítőpor+9%oxival. Ekkor nekem is sárgás volt egy picit a hajam,de rá kell menni loreal vagy londa 10.1-es szőkével + 12% oxi. Ezt a hajadon hagyni minél tovább kb 50-60percig. Ettől tuti fix hogy nagyon szép szőke leszel!!!!Szerintem neked is újra le kéne szívni és rámenni! Ha ezt így csinálod nem lesz semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!