Szerintetek el kene kezdjek szorteleniteni?
Figyelt kérdés
12/L
a labszaramon kb. 7 mm-es szorszalak vannak
most annyira nem zavar de nyarra csak le kene szedjem, nem?
baratnoim mind szortelenitenek, mind mashogy (borotva, krem, gep)
a honaljam is elkezdett szorosodni egy kicsit
hogy mondjam meg anyukamnak?
ti mikor kezdtetek es hogy?
2014. dec. 26. 10:10
1/3 anonim válasza:
Én most borotváltam le először,bár nekem azért jóval hosszabb volt (2cm)és sötét. Ha nem zavar,nem nagyon látszik akkor fölösleges leszedni.12L.
2/3 anonim válasza:
Ha messziről nem látszik akkor ne szedd le, mert felesleges.
Ha mégis leszednéd akkor vegyél egy borotvát, borotvagélt és hajrá. Nem kell senkinek beszámolnod róla.
3/3 anonim válasza:
én annyit mondtam,hogy "anya,megyek,leborotválom a hónaljam." adott egy borotvát,és megtettem :D
később kaptam tőle epilátort,azóta is ezt használom.
ha nem ilyen jó a kapcsolatod anyukáddal,szerintem nem muszáj szólnod.a szőrtelenítés mindenkinek a magánügye,és nincsen benne semmi olyan,amiről be kellene számolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!