Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik pattanás elleni Manna...

Melyik pattanás elleni Manna terméket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Gyulladt pattanásaim illetve a helyei is megvannak, valamint a hátamon is sok pattanás van. Ezek eltűntetésére kéne valaki csodaszer. Köszönöm a segítséget előre is!!
2014. dec. 25. 06:02
 1/1 anonim válasza:
Szia.Én kipróbáltam egy csomó mannát,a mai napig állnak a pipere cuccok között.Nekem nem vált be.Zsíros,pattanásos bőröm van,ami mélyen helyezkedik el.Néha az is fáj ha hozzá érek.Gyógykozmetikus és a bőrgyógyászom is mondta,hogy a szappanokat kerüljem,mert szárítja a bőrt és a mi bőrünk ilyenkor még több zsírt és faggyút termel.Csak rontunk a helyzeten.Azonban amin most én is gondolkodom a mannának vannak új mélytisztítós pakolásai.Arra lehet hogy beújítok.A zöld teással szemezgetek.Azért próbálj ki természetes dolgokat,A vöröshagyma nekem bevált,de nem bírtam a könnyezést még mézzel sem.Vizsgáltasd ki magad lehet hogy hormonzavarod van,megéri.:)
2014. dec. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!