Milyen manna szappan lenne jó?
Érdekelne mi a vélemény a termékről?
Hogyan kell használni?
Régen nagyon pattanásos volt a bőröm mára már szépen eltűntek. Csak néha jönnek elő de akkor gennyes pattanások és gyulladtak. Kenem az arcom folyamatosan de a krémek kicsit szárítják az arcomat főleg ha több a pattanás mint kellene.
Vannak kis piros foltok az arcomon ezeket is szeretném kicsit elhalványítani.
Nagyon sok jót olvastam a manna termékekről,de nem tudom megéri-e és milyen fajtát vegyek olyan sok van.
Előre is köszönöm.18/L
A mannaszapanna.hu oldalon van egy bőrtípus teszt, ami segít kiválasztani a számodra legmegfelelőbb mannát, de ha írsz nekik, szívesen segítenek!
Én nagyon szeretem a termékeiket, sok félét használtam már, kedvencem a levendulás-teafaolajos shea vaj és a jeges csoki szappan.
A Te problémádra valószínűleg a teafaolajat fogják ajánlani, mert az szépen leszárítja a pattanásokat.
Szappan van többféle is erre a problémára (ében, elefántcsont, kámforos), a honlapon mindegyikről találsz leírást, a számodra legszimpatikusabbat válaszd ki. Mivel mindenkinek más a bőre, előfordulhat, hogy ami másoknak bevált Neked nem fog, vagy fordítva.
Van egy shea vajuk, ami halványítja a foltokat, de nem emlékszem, hogy melyik az, de a honlapon minden információt megtalálsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!