Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám a hullámokat...

Hogy tudnám a hullámokat tartóssá tenni? Többi lent!

Figyelt kérdés

Vettem egy remington hajsütővasat de 15 perc után kirúgja magát a hajam.

Hosszú derékig érő hajam van, de a vége sajnos eléggé töredezett (Több mint egy éve nem lett levágva).

Ünnepek után szeretném levágatni. Lehet ez a gond?

Amúgy mielőtt besütném hővédőt fújok rá, valamint utána feltekerem csigába hogy úgy hűljön ki, de így is teljesen kirúgja magát.

Tudnátok tanácsokat adni?

2014. dec. 21. 19:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy egyenes hajam van, de létezik hogy semmi sem használ hogy begöndörítsem?
2014. dec. 21. 19:36
 2/5 Orosz Luca válasza:
Mint a húgomnak, neki is azért szerintem amiért neked. Fenekéig ér a hosszú egyenes haja és amikor begöndörítem neki akkor előtte én is fújok rá vm hővédőt. De aztán lelakkozok minden tincset egyesével de nem használ! :(
2014. dec. 21. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen termékeket használsz? Fodrászkellékesből jó erős lakkot, és egyéb dolgokat lehet kapni amitől tartós marad. A drogériában vásárolt termékek kb semmit nem érnek. A hajsütőt pedig magas hőmérsékleten kell használni. Esetleg kérj tanácsot fodrásztól hogy a te hajadra mit ajánl. Mert nem mindenkinek ugyanaz való, hajtól függ. A töredezett részt pedig mindig le kéne vágni mert alapból nagyon ronda, igénytelen hatású tőle a haj.
2014. dec. 21. 19:58
 4/5 A kérdező kommentje:
drogériás termékeket használok.. most egy got2b hővédőt használok és isana-s hajlakkot..akkor érdemes lenne megpróbálkozni fodrászkellékesbe kapható hajlakkal,hővédővel?
2014. dec. 21. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:

A fodrászkellékes cuccok minden esetben jobbak,már ha az ember megengedheti magának anyagilag.

Amúgy még hajformázás technikája is számít.Az én egyik barátnőm folyton panaszkodik,hogy göndör hajjal indult el otthonról,de 30perc buszozás után,egyenes hajjal találkozunk.Amikor én csinálom meg neki,2-3napig benne marad a göndörség a hajába.Nem használok ilyenkor semmiféle hajlakkot.

Ki kell tapasztalni,hogy mennyi ideig kell ott tartani a hajsütővasat,mekkora tincsekkel kell dolgozni.Az viszont elkerülhetetlen,hogy ha valakinek erős a haja,és nagy a súlya,akkor valamennyire mindegyik haj kilógja magát.De nem teljesen.

Igaziból ezt csak megmutatni tudnám,de remélem,hogy ezek alapján majd tudod próbálgatni otthon,és kitudod tapasztalni a dolgokat. :)

2014. dec. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!