Hogy tudnám a hullámokat tartóssá tenni? Többi lent!
Vettem egy remington hajsütővasat de 15 perc után kirúgja magát a hajam.
Hosszú derékig érő hajam van, de a vége sajnos eléggé töredezett (Több mint egy éve nem lett levágva).
Ünnepek után szeretném levágatni. Lehet ez a gond?
Amúgy mielőtt besütném hővédőt fújok rá, valamint utána feltekerem csigába hogy úgy hűljön ki, de így is teljesen kirúgja magát.
Tudnátok tanácsokat adni?
A fodrászkellékes cuccok minden esetben jobbak,már ha az ember megengedheti magának anyagilag.
Amúgy még hajformázás technikája is számít.Az én egyik barátnőm folyton panaszkodik,hogy göndör hajjal indult el otthonról,de 30perc buszozás után,egyenes hajjal találkozunk.Amikor én csinálom meg neki,2-3napig benne marad a göndörség a hajába.Nem használok ilyenkor semmiféle hajlakkot.
Ki kell tapasztalni,hogy mennyi ideig kell ott tartani a hajsütővasat,mekkora tincsekkel kell dolgozni.Az viszont elkerülhetetlen,hogy ha valakinek erős a haja,és nagy a súlya,akkor valamennyire mindegyik haj kilógja magát.De nem teljesen.
Igaziból ezt csak megmutatni tudnám,de remélem,hogy ezek alapján majd tudod próbálgatni otthon,és kitudod tapasztalni a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!