Honnan tudhatom meg mennyire károsítaná a szivatás a hajamat?
Figyelt kérdés
nagyon gondolkozom rajta h leszivatom a hajamról a feketét. Már elég kopott, és lenőtt de még nem fogja át más festék. Azt nem tudom megvárni hgy lenőjjön az egész mivel hátközépig érő hajam van:S
vágatni nem szeretném.
vékonyszálú a hajam eléggé. köszi a válaszokat!
2008. aug. 17. 22:07
1/7 anonim válasza:
ne szivasd le.inkább használj színleszedőt-az nem fogja meggyötörni annyira a hajad mint a leszivatás.kicsit drágább, de megéri
2/7 A kérdező kommentje:
színleszedőt hol kaphatok, fodrászkellékesnél? mennyibe kerül?
2008. aug. 17. 22:10
3/7 anonim válasza:
többféle van és lehet kapni fodrászkellékesnél-az áruk is többféle.Pl Loreal Efassor 7e Ft, de ez tuti jó .Legjobb barátnőm is ezzel tüntette el a fekete tincseit, még vágni sem kellett a hajából
4/7 anonim válasza:
bocs, elírtam 7 e 12 tasak, egy hosszabb hajra max 3 db kell
5/7 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm! a 7 ezer ft az kicsit drága nekem:S
2008. aug. 17. 22:29
6/7 A kérdező kommentje:
na így már jobban hangzik! köszi ígyis!:)
2008. aug. 17. 22:30
7/7 anonim válasza:
szívesen:) megéri- így még 2e forintba sem kerül 3 tasak(külön is lehet kapni tasakonként) és csak meleg vízzel kell kikeverni-ezért nem vágja tönkre a hajat.sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!