Lányok! Fehér bőröm van (kép). Ha 3 alkalommal szolizok 5-6-7 percet, milyen színem lesz? Ilyent szeretnék (kép).
Kb így nézek ki most:
Ilyesmi színt szeretnék:
Ha leégek, utána mennyi idő, míg bebarnul?
Ez az egy alkalom lenne, hogy szolizni megyek, de fontos, hogy lebarnuljak úgy 3 alkalomtól!
Légyszi segítsetek!! :)
Ha bemennék első alkalommal 7 percre, bizti leégnék, nem?
És az bebarnulna... Mennyi idő alatt?? :)
Én ha leégek, utána mindig lesz egy kis színem. Ez jó, nem? :)
Akkor ha elmennék 3szor 8 percre és leégnék, bebarnulnék kicsit?? :)
6 perc alatt nemfogsz leégni..
de ha elöször mész neis menj 6 percnél többre mert leégsz és tönkreteszed a börödet..
szerintem elöször 6 aztán 8 aztán 10 percre menj..
az h olyan barna légy mint azon a képen a csaj kb 2 honapi heti 3szori szoli szügséges..
Én nem barnulok nehezen, nyáron napoztam, aztán elmentem 2szer 8 percre szoliba, leégtem és nagyon bebarnultam. :)
Ez jó jel??:)
sztem a szolis leégést kerüld el. ha picit piros a bőröd szoli után az még nem baj, az szépen bebarnul. de ha konkrlétan leégsz az nemfog bebarnulni, hanem egyszerűen elmúlik.
én azt javaslom h először csak 5 perc körülre menjél, és nézd meg h az mennyire fog meg. ha minden rendben lezajlott akkor pár nap múlva menjél megint de már több percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!