Hajfestésnél az olyan festéket, ami eleve felvivő flakonos azt kilehet önteni egy tálba, és inkább ecsettel felvinni a hajra?
Elsô vagyok, én kétszer próbáltam a flakonos felvitelt is, de nem jött be, ezért ha néha mégis drogériás, flakonos festéket választok, inkább kiöntöm, és ecsettel viszem fel. Az sem egy álom, de a flakonnal mindig csak kínlódtam. Kb. egy éve festek hajat (magamét, és néha a páromét), az eredmény ecsettel is ugyanaz, csak (számomra) kevesebb stresszel. A flakonban is ugyanolyan festék van, mint a sima tubusos-keverősben, festés közben oxidálódik, de attól még ugyanazt az eredményt hozza (nem romlik meg), de nyilván a kikevert festéket csak annál a festésnél lehet felhasználni, az adott hatóidőn belül.
Ja, és a flakonosban még azt nem szeretem, hogy nem lehet, vagy nagyon macerás felezni, de gondolom ez csak rövid hajnál probléma (pl. sajnálok elpocsékolni a párom rövidke hajára egy teljes festéket, mert a fele is bőven elég rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!