Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok ti ezt tényleg nem...

Lányok ti ezt tényleg nem érzitek? :D (lentebb)

Figyelt kérdés

ezt ti érzitek, vagy nem?

https://www.youtube.com/watch?v=5N71qugdXIQ

2014. dec. 12. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
k_rva érdekes ezt nézni 8 percen keresztül..
2014. dec. 12. 18:43
 2/7 A kérdező kommentje:

én nekem is kb 25mp-ig volt érdekes :D csak felkeltette az érdeklődésem, hogy ti ezt mennyire érzitek/éreznétek :D

am a válaszold egyáltalán nem kapcsolódott a kérdésemhez... :DDD majd legközelebb talán sikerül olyan választ adni ami kapcsolódik a kérdéshez is :D

2014. dec. 12. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak belenéztem pár másodpercre.

Nem biztos, hogy észrevenném, főleg buszon, ami zötyög is...

2014. dec. 12. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ép azért nem érzed amiért fogdossák a hajad végét, mint amiért nem is fáj, ha levágnak belőle, vagy a körmödből.
2014. dec. 12. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel a haj nem egy élő dolog ezért nem is érezni... max ha meghúzzák.
2014. dec. 12. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
És mit szólnátok hozzá, ha észrevennétek véletlenül, hogy a mögöttetek ülő idegen a hajatokat fogdossa?:D
2014. dec. 13. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet érezni. Olyan volt már, hogy ültem a buszon, és a mögöttem lévő kicsit meghúzta, azt rögtön megéreztem viszont. :D
2014. dec. 13. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!