A rezgőkéses borotvák mennyi borostát hagynak?
Figyelt kérdés
Nem szeretem ha teljesen sima az arcom, most a hajnyírót használom fej nélkül és pont annyit hagy, ami tetszik, gondolom a rezgőkéses is kb ugyanannyit.2014. dec. 11. 11:49
1/7 anonim válasza:
Nekem van egy Braun 330-asom, ami ma már szinte múzeális darabnak számít:
Teljesen simára le szokta vinni a szőrt, tehát kézzel végigsimítva simának érzem. Viszont a kb. 3 mm-nél hosszabb szőrszálakat ott szokta hagyni, ezért pengés borotvával szoktam azokat leszedni. 3-4 szál szokott ott maradni a villanyborotva után.
2/7 Titusztitusz válasza:
Szinte semennyit...Ha szép sima arcbőrt szeretne az ember villanyborotvával elérni, akkor a rezgőkéses típus erre a legmegfelelőbb...Viszont van egy nagy hátránya ennek a típusnak:Hamar tönkremegy benne a szita, úgyhogy ezt időnként cserélni kell sajnos...Éshát emiatt meglehetősen gazdaságtalan dolog a használata...
3/7 A kérdező kommentje:
Félreértettetek, pont azt szeretném, ha nem lenne teljesen sima, hanem maradna némi borosta, mint most, a hajnyíróval ha nullással nyomom. :)
2014. dec. 11. 12:00
4/7 anonim válasza:
én is erre keresem a megoldást, mert hajvágóval elég rossz borotválkozni :D
5/7 Titusztitusz válasza:
Ha kifejezetten szeretnél némi borostát hagyni, akkor válaszd inkább a "forgókéses" típusu villanyborotvát...Az tökéletes választás lesz akkor neked, mivel az olyan típusu szerkezetek, jóval durvább arcbőrt hagynak mint a rezgőkésesek...
6/7 anonim válasza:
én pajeszvágóval borotválkozom szinte mindig, olyan 1mm marad, amitől olyan az arcom, mint a smirgli, de legalább nem pattogok ki, mintha a körkéses fejjel tolnám le simára - mellesleg az is elhhagy itt-ott egy-egy szálat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!