Lanyok, melyik borotvak a legjobbak es milyen arban vannak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 23:32
1/5 Szöszi lány válasza:
Nekem a Tesco-s vált be a legjobban:D 5db kb 150 Ft.
2/5 anonim válasza:
Ilyenem van, olcsó és a célnak tökéletesen megfelel. Lidl-ben kapható.
3/5 anonim válasza:
Én csak Gillette-et használok, most ilyet: [link]
Eddig ez a legjobb, 2 db 1300 Ft. Ilyet is szoktam venni, ez sem rossz: [link]
Ebből 4 db kerül kb. 1100-1200 Ft-ba. Szerintem sokkal tovább bírják, mint más márkák borotvái. Általában csak a lábszáramra és a hónaljamra használom, de hónapokig használok egyet, akkor is még jók, de inkább kidobom higiéniai okokból.
4/5 anonim válasza:
Ja még azt hozzátenném, hogy mindig használok mellé borotvazselét (Gillette vagy Balea), így sokkal tovább élesek maradnak.
5/5 anonim válasza:
Én ezt használom, nem tudom pontosan mennyibe kerül, múltkor akciósan vettem, az biztos, hogy a Gillette-k közül ez a legolcsóbb. Ez és a drágábbak között nem vettem észre olyan nagy különbséget ami megérné, az olcsóbbak közül a Baleásat használtam, de az nagyon nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!