Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Félek elmenni fordászhoz a...

Félek elmenni fordászhoz a rossz tapasztalatok miatt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Múltkor elmentem egy másik fordászhoz nem ahhoz akihez eddig és beültem a székbe erre ezzel kezdett nekem: "Fú de csúnya a hajad " Oké.. töredezett, de azért végülis nem annyira vészes, hogy ennyire lenézően beszóljon.

Aztán mikor végzett akkor meg elkezdi, hogy "Hát valamennyire már jobb, de még most sem tetszik"

Komolyan már a sírás kerülgetett, mert tökre abba voltam, hogy szép hajam van (akihez járok azt mondja)

Egyébként a hajam a göndör és a hullámos között van valahol az meg alapból töredezésre hajlamos.

Emiatt már nem merek elmenni pedig már rám férne. Ráadásul most ahhoz sem tudok menni már akihez eddig jártam szóval új fodrászt kell néznem.

Annyira félek, hogy ő is beszól ilyen lenézően.. Inkább ne szóljon semmit tartsa meg magának a véleményét és hozza ki a legjobbat a hajamból. Szerintem egy normális fodrász ezt csinálná nem?

2014. dec. 10. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez mérhetetlenül gusztustalan volt a fodrásztól. Ez olyan mikor fogásznál van az ember és csak püffög az orvos...

Menj olyan fodrászhoz akit ajánlanak ismerőseid, vagy akihez járnak.

2014. dec. 10. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Hú de utálom az ilyen nagyképű fodrászokhoz. Nem értem mire volt jó ez a gusztustalan beszólás. Lehet irigy rád, hogy jobban nézel ki nála tegyük fel. :D Ha már "mindenképpen megjegyzést akar tenni, akkor elég lett volna annyi hogy "jól el van törve a hajad", de szerintem még erre sem lett volna szükség, az ember tisztában van vele hogy milyen állapotban van a haja, én biztos beszóltam volna neki. Ne hagyd magad, elvileg ki van kiért ebben az esetben? :) Nekem az is elég volt mikor a körmösöm mondta, hogy "de kis vékonyka körmöd van", tudom b*zd meg minek kell megjegyezni, nem vagyok kíváncsi a véleményedre. Legszívesebben ráborítottam volna az asztalt, hát még egy olyan beszólást kapok, mint a Te fodrászodtól.
2014. dec. 11. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
fodrászokhoz=fodrászokat
2014. dec. 11. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Elhiheted én is nagyon kiakadtam. :D

Amúgy végülis már rászántam magamat, hogy elmenjek még időpontot kell kérnem. Remélem nem ismétlődik meg. :)

2014. dec. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!