Kinek van póthaja, milyen módon van felrakva? És milyen fajta haj? Jó és rossz tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Én is szeretnék de még nem tudom hogy hogy legyen felrakva!Előre is köszönöm a válaszokat!:)2011. márc. 12. 10:21
1/6 anonim válasza:
szió :)
nekem fél éve van . varrva van és Európai haj. 80% eredeti és 20 % benne a szintetikus haj :) ha akarod megmtatom h milyen volt és milyen lett a hajam :)
2/6 anonim válasza:
jah és kihagytam.
h az benne a rossz h NAGYON óvatosan kell fésülködni vele:)
de ahogy mondtam megmutatom h milyen volt a hajam és milyen lett :D és leírom h kell törődni vele stb :)
3/6 A kérdező kommentje:
Oké,megköszönném ha küldenél képeket!Meg hogy hogy kell bánni a hajjal...Én is a felvarráson gondolkodok...Előre is köszi :)
2011. márc. 12. 19:23
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Szia!Tényleg jó lett a hajad!Szerintem én is varratom,gondolkodtam még a csatoson is de sztem maradok a varrásnál!Köszi az infókat és a képeket!puszi
2011. márc. 14. 15:41
6/6 anonim válasza:
sziwesen :) de ne legyen csattos :S nem ajánlom:S az hamar szarrá megy :S ink varrasd. ink adj érte 4 havonta 3000 ft-t mint h valami szar csattosat vegyél :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!