Hajfestés színezővel?
Figyelt kérdés
Még múltkor vettem 1250 Ft-ért egy fodrászkellékes boltban sötétkék hajszinezőt, alapjáraton vörösesbarna a hajam, es amikor befestettem a hajam ezzel a sötétkék színezővel (mindent ugy csináltam ahogy le volt írva ) először zöld majd szürke lett a hajam.. Milyen színnel fessem be, vagy milyen színű hajszinező fogja meg a hajam ?2014. dec. 9. 17:26
1/3 anonim válasza:
Szőkítés nélkül a kék nem fogja kék színűre befogni a hajad. Esetleg ha zöldet keversz hozzá, ami kiüti a vöröset, de lehet, hogy hülyeséget mondok. De barna hajon akkor is nagyon sötét lenne. Csak a majdnem fehérre szőkített hajat fogják be szép színűre az ilyen extrém színű színezők. Esetleg kékesfekete lehetsz, kékesfekete festékkel plusz kék mixtonnal, de az nem kopik ki. Vagyis a kéket ereszteni fogja folyamatosan, de maga a fekete v. sötétbarna ami az alapszíne, az nem kopna ki, színezővel vagy mixtonnal időnként frissíteni kéne, hogy megmaradjon a kékes árnyalata.
2/3 anonim válasza:
Színezőből ami be tudja fogni a hajad, az a különböző barnák, sötétbarna, fekete, meg még a vörös, de a vörös is csak sötétebb vörösre, tűzpirosra semmiképp.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. dec. 9. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!