Próbálta már valaki ezt a hajfestéket? (Syoss)
Ha otthon fested és nem fodrász csinálja akkor a színeredmény el fog térni.
Még így pluszba javasolnám hogy Syoss hajfestékkel ne fesd a hajad, hosszútávon tönkrerakja (ahogy bármilyen más syoss termék, legyen szó samponról vagy akármi másról)
Ha mindenképp festenéd a hajad, akkor fodrászok által használt terméket javaslok, L'Oreal például.
Így van, ha ilyen hajat akarsz akkor fodrászhoz kell menni leszivatni, aztán befesteni ezzel, ami nem éri meg. Tönkrevágja a hajat a leszivatás is meg a festés is. Ha megnézed a Syoss festék összetevőit és értesz is esetleg hozzá, látod hogy kb csak olyan anyagok vannak benne ami részben szárítja a hajat. Egyből nem fogod látni rajta, de egy 3-4 éves használat után szépen kihullik, törik.. ha otthon csinálod.
De ha jó fodrásszal csináltatod, lehet szép és egészséges is az eredmény.
Pontosan ilyen vörös a hajam. Jó nem az a nagyon világos, de nem sötét ezért írtam hogy világos.
Szerintem ez nagyon szép szín, be se kellene festened :)) Én örülnék ennek a természetes színnek.
Csak azért tanácsoljuk h fodrász csinálja vagy ne is festesd, mert előfordul hogy a várt kémiai reakció nem szőke hajszínt fog eredményezni, hanem vagy ledobja a hajad vagy más színű lesz.
Pl egyik ismerősömnek kék lett a haja, bár neki sötétebb vörösre lett rákenve a szőke, na de akkor is..
Ha befesteted, elsőre csakis fodrász csinálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!