Pattanások, már mindent kipróbáltam ellenük mit tehetnék még?
Figyelj az én tapasztalatom azt mutatja a számomra, hogy étel evésben csak az ilyen olajos dolgok vannak rossz hatással a bőrre.
Sörélesztő nekem se hatott... állítólag a csalán teának is van valami jótékony hatása, de szóval az ilyen gyulladt pattanásokra igazából csak a gyógyszeres kezelés a hatásos. Amit a bőrgyógyász ír fel neked. Más megoldást én sem tudom, bár ennek is van egy hátránya. Lement a kúra eltelt fél év és manapság megint kezdenek kijönni :S
Szóval én lehet megint megyek a bőrgyógyászatra:\
Szia!
Én mindenképp egy bőrgyógyászt ajánlok...!
Nekem is tele volt a fejem gyulladt pattanásokkal:S kozemetikus se segített, csak a bőrgyógyász...!
Igaz, nagyon sokba került, de megérte, mert azóta alig vannak és picik, nem gyulladtak:) és csak a homlokomon jön elő néha:)
De amúgy az egyik válaszoló sem írt hülyeséget, aki azt írta, vizsgáltasd ki magad, mivel lehet valami belső probléma okozza, esetleg egyoldalú táplálkozás...stb!!!
Amit a bőrgyógyász ír ki gyógyszert, azért jobb, mint a fogamzásgátló, mivel ezt kifejezzetten erre a problémára találták ki, és nagyon alacsony a hormontartalma, az A vitaminhoz hasonló anyagot tartalmaz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!