Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások, már mindent...

Pattanások, már mindent kipróbáltam ellenük mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Lassan 23 leszek, szedek sörélesztőt, használok bőrradírt, arcmaszkot, arctisztítózselét. Nem gagyikat. Úgy tűnt rendbe jött az arcom, de reggelre mindenhol pattanásokat láttam. Nem értem miért? Annyira alá ássa ez az önbizalmam. Nem magozok, nem eszek zsírosat, olajosat. Nem értem. Mit tegyek?
2010. jan. 31. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló problémám van.Mivel semmilyen külső kezelés nem használt,most fogok elmenni kivizsgáltatni magam, mivel a pattanás belső problémára,gyulladásra is utalhat.Egy hasznos link: [link]
2010. jan. 31. 19:18
 2/5 anonim válasza:
52%

Figyelj az én tapasztalatom azt mutatja a számomra, hogy étel evésben csak az ilyen olajos dolgok vannak rossz hatással a bőrre.

Sörélesztő nekem se hatott... állítólag a csalán teának is van valami jótékony hatása, de szóval az ilyen gyulladt pattanásokra igazából csak a gyógyszeres kezelés a hatásos. Amit a bőrgyógyász ír fel neked. Más megoldást én sem tudom, bár ennek is van egy hátránya. Lement a kúra eltelt fél év és manapság megint kezdenek kijönni :S

Szóval én lehet megint megyek a bőrgyógyászatra:\

2010. jan. 31. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én is ugyan ezzel a problémával küzdöttem. 11 évesen jöttek elő a pattanások, már akkor elvitt anyukám kivizsgáltatni utána évente egyszer. Soha semmilyen problémát nem találtak. Pedig tényleg évről évre "átnéztek". Mindent kipróbáltunk amit csak lehetett, amit csak el tudtok képzelni a legdrágábbtól a legegyszerűbben át mindent. Semmi nem segített, javulást sem hozott ugyhogy 19 évesen már a nőgyógyászati vizsgálatkor kértem fogamzásgátlót. Természetesen előtte is és akkor is elküldött egy nagy csomó vizsgálatra a nőgyógyász (is) de se a hormonokkal semmivel nincs gondom. Azóta szedem a gyógyszert és 5 hónap alatt a 8 éve tiszta pattanásos arcom letisztult :) Most 21 vagyok és ha volt általános iskolás vagy gimis osztálytársammal találkozok el vannak ájulva :) És én is úgy nézek tükörbe a mai napig, hogy ezt nem hiszem el :)
2010. jan. 31. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindenképp egy bőrgyógyászt ajánlok...!

Nekem is tele volt a fejem gyulladt pattanásokkal:S kozemetikus se segített, csak a bőrgyógyász...!

Igaz, nagyon sokba került, de megérte, mert azóta alig vannak és picik, nem gyulladtak:) és csak a homlokomon jön elő néha:)

De amúgy az egyik válaszoló sem írt hülyeséget, aki azt írta, vizsgáltasd ki magad, mivel lehet valami belső probléma okozza, esetleg egyoldalú táplálkozás...stb!!!

Amit a bőrgyógyász ír ki gyógyszert, azért jobb, mint a fogamzásgátló, mivel ezt kifejezzetten erre a problémára találták ki, és nagyon alacsony a hormontartalma, az A vitaminhoz hasonló anyagot tartalmaz:)

2010. jan. 31. 21:30
 5/5 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen problémám,,én Planet spa-t használtam a pattanásokra,leszárítja a pattanást,pár nap alatt el is tünnek.Vagy gyakran most meg az arcodat,Baba szappanal vagy Dove szappanal,nekem ez mindíg bevált:D a karom is nagyon pattanásos volt,és tettem rá kis Dove szappant és olyan 5perc múlva lemostam,másnap semmi nyoma nem maradt:D Próbáld ki:D nekem bevált:D
2010. jan. 31. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!