Lányok! Rövid vagy hosszú hajam legyen?
Hoooooooooszúúúúú!!!
Minél hosszabb, annál jobb!! Persze ehhez egy jó zenei stílus is kell, már ha érted, hogy mire gondolok! ;D
A hosszú hajú, kék szemű pasikra nagyon bejönnek! :) :)
15/L
A hosszú hajtól nem leszel kevésbé férfias. Aki férfias, az hosszú hajjal is az, aki nem, az pedig röviddel sem.
Én személy szerint a hosszú hajat(az állig érőtől a vállig érő hajig)kedvelem. Szerintem majdnem mindenkinek javít a kinézetén, keretezi az arcot, és sokkal szimpatikusabbá teszi a viselőjét. Van, akinek rövid hajjal tiszta pondró feje van, hosszúval, meg nem is olyan rossz. Például Gary Sinise.
Rövid hajjal pondró:
Hosszú hajjal egész jól néz ki:
Persze nem feltétlen kell ilyen hosszúnak lennie.
Szerintem a legideálisabb az ilyen:
vagy ilyen:
Hosszú!:)
Vagyis attól függ mennyire hosszúról beszélsz mert például az ilyen nem emo meg meleges haj , de mégse ér le a válladig az jól néz ki:D
De valakinek az is jól néz ki amit az előttem író linkelt (az a középen elválasztott vállig érő)
A nagyon hosszú hajú fiúk is általában jól néznek ki csak velük nem tudnám magam elképzelni ha érted.
Az is jó mikor felzselézed , de hosszú szóval a lényeg, hogy ne legyen rövid sehogy:D
na ezt megkaptad! :D
legyen egyik oldalt hosszú, másik oldalt kopasz
-egyszer láttam egy ilyet vonaton: ablaknál ült, félhosszú haj, elugortam wc-re ő meg átült szembe,visszajövök: keresni kezdtem az előző formát, aztán rájöttem, hogy hoppá ő az :D
#3-as vagyok.
#7-nek: Nálunk volt a szomszédos suliba egy fiú, akinek az egyik oldalon kopasz volt a másikon pwdig válig érő fekete haja volt.. (kék szemű) :D
Az a fiú még mindig nagyon tetszik!! ;) =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!