Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Rövid vagy hosszú...

Lányok! Rövid vagy hosszú hajam legyen?

Figyelt kérdés
Kinek milyen haj jön be egy fiún?

2014. dec. 6. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem mind 2 de ahhoz kèp kène hogy lássam hogy áll
2014. dec. 6. 09:56
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Én rövid haj párti vagyok, sokkal férfiasabb, mint a hosszú.:)
2014. dec. 6. 10:02
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

Hoooooooooszúúúúú!!!

Minél hosszabb, annál jobb!! Persze ehhez egy jó zenei stílus is kell, már ha érted, hogy mire gondolok! ;D

A hosszú hajú, kék szemű pasikra nagyon bejönnek! :) :)

15/L

2014. dec. 6. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

A hosszú hajtól nem leszel kevésbé férfias. Aki férfias, az hosszú hajjal is az, aki nem, az pedig röviddel sem.

Én személy szerint a hosszú hajat(az állig érőtől a vállig érő hajig)kedvelem. Szerintem majdnem mindenkinek javít a kinézetén, keretezi az arcot, és sokkal szimpatikusabbá teszi a viselőjét. Van, akinek rövid hajjal tiszta pondró feje van, hosszúval, meg nem is olyan rossz. Például Gary Sinise.

Rövid hajjal pondró:

[link]

Hosszú hajjal egész jól néz ki:

[link]

Persze nem feltétlen kell ilyen hosszúnak lennie.

Szerintem a legideálisabb az ilyen:

[link]

vagy ilyen:

[link]

2014. dec. 6. 13:03
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Hosszú!:)

Vagyis attól függ mennyire hosszúról beszélsz mert például az ilyen nem emo meg meleges haj , de mégse ér le a válladig az jól néz ki:D

De valakinek az is jól néz ki amit az előttem író linkelt (az a középen elválasztott vállig érő)

A nagyon hosszú hajú fiúk is általában jól néznek ki csak velük nem tudnám magam elképzelni ha érted.

Az is jó mikor felzselézed , de hosszú szóval a lényeg, hogy ne legyen rövid sehogy:D

2014. dec. 6. 13:22
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Nekem szinte kivétel nélkül a rövid hajú pasik jönnek be. Nagyon ritka akinek jól áll a hosszú. Talán fiatalabb fiúkon tudom elképzelni a félhosszú, vagy hosszú hajat.
2014. dec. 6. 13:22
 7/10 anonim ***** válasza:

na ezt megkaptad! :D

legyen egyik oldalt hosszú, másik oldalt kopasz

-egyszer láttam egy ilyet vonaton: ablaknál ült, félhosszú haj, elugortam wc-re ő meg átült szembe,visszajövök: keresni kezdtem az előző formát, aztán rájöttem, hogy hoppá ő az :D

2014. dec. 6. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Hosszú. Na azért nem fenékig érő, lapockáig max. A minimum meg hogy borzolni lehessen, meg csavargatni, meg beletúrni (kb. 4cm).
2014. dec. 6. 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok.

#7-nek: Nálunk volt a szomszédos suliba egy fiú, akinek az egyik oldalon kopasz volt a másikon pwdig válig érő fekete haja volt.. (kék szemű) :D

Az a fiú még mindig nagyon tetszik!! ;) =D

2014. dec. 6. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem rövid. de nem az a borzalmasan rövid fél centi. :)
2014. dec. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!