Mit csináljak ha óriási hülyeséget csináltam?
Figyelt kérdés
Tegnap amikor megmostam a hajamat, összegubancolódott nagyon a hajam nem bírtam kifésülni. Levágtam belőle kb. 10cm tincset. Mivel vékony a hajam így látszik hogy levágtam belőle. Itthon nagy botrány volt belőle, mindenféle bolondnak állítottak be. Mit csináljak?2014. dec. 4. 12:56
1/12 anonim válasza:
Semmit, várd meg, amíg megnő, addig hordd konytyban pl, úgy nem látszik, vagy göndörítve :)
2/12 anonim válasza:
Botrány ebből? Érdekes rokonaid vannak, nem mindegy nekik? Nem az ő hajukat vágtad le. Amúgy semmit, majd visszanő.
3/12 A kérdező kommentje:
Hiába próbáltam kifésülni nem ment.
2014. dec. 4. 13:00
5/12 A kérdező kommentje:
Igen botrány, mert bolondnak tituláltak mert hozzányultam a hajamhoz.
2014. dec. 4. 13:01
6/12 A kérdező kommentje:
Hát kopaszra biztos nem vágatom.
2014. dec. 4. 13:03
7/12 anonim válasza:
Szerintem is szebb a lányoknál a hosszú haj, de attól nem tartok bolondnak egy lányt, hogy rövid a haja. Megértem, hogy mit érzel, az én hajamban is gyakran kötnek bele a vallásos fanatikus ismerőseim. Csak nálam nem az a baj, hogy rövid, hanem az, hogy fiú létemre hosszú. Sok mindent mondtak. Mondták nekem is, hogy bolond vagyok, de ez a legkevesebb. Sokkal sértőbbet is mondtak ennél, mint például azt, hogy b@@i vagyok. Semmi közük hozzá, pukkadjanak meg.
8/12 A kérdező kommentje:
Félhosszúra kellene levágatnom. Annyit vágtam egy tincsből.
2014. dec. 4. 13:13
9/12 anonim válasza:
Egyik megoldás, hogy elmész fodrászhoz, elmondod neki, mit csináltál és igazítsa ahhoz a hosszhoz úgy, hogy normális frizurád legyen.
A másik az, hogy nem csinálsz vele semmit és továbbra is bénán nézel ki.
Amúgy legközelebb, ha nagyon összegubancolódik a hajad és nem tudod kifésülni, önts rá almaecetes vizet (fél literes üvegbe kb. 3 evőkanálnyi almaecet), majd azt öblítsd le. Selmyessé és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat.
Azt meg nem értem, hogy miért néznek bolondnak ennyiért. Főleg, hogy úgy írod, "bolondnak tituláltak mert hozzányultam a hajamhoz". Szóval aki egyébként magának vágja a haját, az bolond? :D
10/12 A kérdező kommentje:
Anyu azt mondja szégyell elvinni a fodrászhoz, azért amit csináltam a hajammal. Azt mondja a fodrász is bolondnak fog titulálni, és hogy mit fog ehhez szólni mit csinálni.
2014. dec. 4. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!