Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a hülyeséget, hogy a lányok előbb érnek?
Én voltam. Mivel sok pénzem van, általánosan elfogadott ténnyé tettem mindenhol.
Tán zavar? hahahaha
Nem érnek elöbb testileg sem... csak egy fiúnál nem látványos... és amúgy meg ... az egész baromság ..az egész a szülőktől függ és hogy milyen közösségekben nő fel a gyerek.
A bölcsességnek/tudásnak/érzelmi érettségnek semmi köze a nemekhez.
Az, aki azt hajtogatja a fiúknak, hogy 'a fiúk már csak ilyenek' ezáltal levéve az összes felelősséget a fiatal fiúk nyakából, miközben a kislányoknak már azt mondták, hogy 'szépen üljél asztalnál, húzd ki magad, zárd össze a lábad' és még sorolhatnám.
a lányok nem érnek később, csak jóval korábban felelősségre vannak nevelve, míg a fiúk még 25 évesen is totálisan szétcseszett életűek és azt se tudják, mit akarnak, mert eddig az életben mindent megúsztak egy ejnyebejnyével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!