Ez egy vírus? És ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy "Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. "?
Múltkor elindítottam a steamet, és észrevettem, hogy a kliens böngészője felhozott egy ablakot, ami arról szólt, hogy az adott oldalt blokkolta a nav. Azt hittem, hogy vírus, és éppen ezért újra telepítettem a gépemet. Ezután próbálom letölteni innen: [link]
És megint ezt írta ki.
Most mi van? Ez valami ellenálló dög, vagy meg akar baszni a nav? A linkek szerintem hivatalosak az oldalon. nav.gov.hu stb.
A NAV elkezdte blokkolni a tiltott szerencsejátékkal kapcsolatos oldalakat, ez nem kamu. Lehetséges hogy a Steam valahogy belekerült, hiszen ott is pénzforgalom történik, bár nehéz összehasonlítani egy szerencsejáték-oldallal.
A fenti hiba pedig egyértelmű: rövid a fő kérdésed és ahhoz képest hosszú a magyarázata. Kicsit egyenlíteni kell őket, hosszabb kérdéssel. Az oldal ilyen irányú bírálata után amúgy könnyen törölhetik a kérdést, és akkor nem tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!