Lányok! Ti hogyan szoktátok megemelni a hajtöveiteket? Hogy lehet valami volument adni?
Figyelt kérdés
Állandóan le van lapulva a hajam a fejtetőn és ez néha elég zavaró...Kipróbáltam már egy-két dolgot,de nem nagyon jött be.Gondolom nem csak én vagyok így ezzel. Valaki tudna segíteni? Köszönöm előre is!:)2014. dec. 3. 20:30
1/3 anonim 

válasza:

Éjszakára a fejem tetejére fogom fel, ez már eleve "megemeli", reggel kibontáskor jó magas, olyankor belakkozom és egész sokáig olyan is marad. Esetleg tupír, de inkább csak a lakkal próbálok játszani.
2/3 anonim 

válasza:

Van hajtőemelő spray, hab a fodrászkellékesnél, azok jók.
3/3 anonim 

válasza:

Próbáld ki ezt a módszert, nekem bejött:
https://www.youtube.com/watch?v=y-vSSRm7jGc
Annyi a baj vele, h jobban töredezik tőle a hajad az átlagosnál, de ha szedsz vmi jó hajnövesztő/hajerősítő vitamint, akkor erősebb lesz a hajad és gyakoribb vágással sem veszítesz a hosszából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!