Miket szoktatok a hajatokra fújni?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon használtam semmit,max hajlakkot. Arra lennék kíváncsi ki milyen spréket,esetleg krémeket használ a hajára,hogy az álljon valahogy.2014. szept. 14. 21:54
1/3 anonim 

válasza:

Semmit. Nem károsítom ilyesmikkel a hajam.
2/3 anonim 

válasza:

setting lotion- gyakolatilag egy hajszesz, ami megfogja a vizes loknikat
hajlakk
uv és hő védő spré - nyáron, ha erős a nap, kell a hő és fényvédelem a hajnak is.
3/3 anonim 

válasza:

Ráfújni semmit igazából. A hajam végére használok hajvégápolót, az nagyon szuper, de rájöttem, hogy az ilyen spray-s dolgok sosem voltak jók. Elnehezedett tőle a hajam, meg összeragadt, pedig jó márkájú dolgok voltak. Szóval szerintem max hajvégápolót. Meg hát persze balzsamot/hajpakolást hajmosáskor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!