Zsíros bőrre hidratáló?
Figyelt kérdés
3 hete használom az avon 2% salicilsavas arcradírját, és az államnál elkezdett hámlani a bőr, de amúgy meg nagyszerű mert tűnnek el a mitesszerek az arcomról, én minden nap használok arcradírt, de ezt csak max 3szor egy héten, amúgy a garniernek valami lágyabb arcradírját, mivel zsíros a bőröm alapból így olyan hidratáló kéne ami nem teszi zsírossá, próbáltam a kókuszzsírt, az be is vált mert reggelre szép lett, de azt reggel nem tudom mert elég lassan szívódik fel, még reggel is volt mit lemosni az arcomról belőle :)2014. dec. 1. 13:52
1/4 anonim válasza:
Ėn kávėzaccot használok bőrradírként az arcomra. Zsíros bőrre, pattanásokra nagyon jó.
2/4 anonim válasza:
Avon cuccokat inkább ne használj. A kávé is jó lehet, én citromlével keverek el mézet, nagyon szép zsírmentes a bőröm és nem is száraz.
3/4 anonim válasza:
Most fedeztem fel egy nagyon jó hidratálót, Eveline bioargán+kecsketej éjszakai krém, de nappalra is tökéletes, nem zsírosít, beszívódik könnyen és tényleg hatásos, jól hidratál. Jobb mint bármelyik drága márkás cucc.
4/4 A kérdező kommentje:
használtam kávét mézzel, de nem értem ekkora sikert, vagyis de, de akkor nem volt ennyi, az utóbbi időbe kicsit elhanyagoltam az arcom, bármint h se arcradír, se tonik semmi, és elég sok pattanás és mitesszer kijött, és ezen már nem segített a természet, kidobni biztos nem fogom, és később is fogom használni, csak ritkábban, akármilyen kemikáliát használsz az sz*r a bőrnek, legyen az avon, l'oreal, nivea akármi :) estire marad a kókuszzsír csak reggeli sos-nek kéne valami jó :) köszönöm mindenkinek :)
2014. dec. 1. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!