13 évesen természetes szőkítés? (max 5-6 árnyalattal lenne világosabb) Mi róla a vélemény?
én szőkítek, imádom szőkén születtem cs bebarnult
most full hidrogénszőke, de ez nem cs hajszín, hanem életforma:D
5-6 árnyalat NAYGON sok xal kezdd 2-3mal mert visszacsinálni nem lehet, aztán lehet egyre világosabb, ha tetszik
am nem a korod számít ha elég érett vagy és tudod viselni (mert arra számíts h le fognak szőkézni)
én am 14 évesen kezdtem:D
előző vok most láttam h vasalod is
ha megfeleő hajvasalót használsz (nem lesz olcsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) akk semmi baja nem lesz a hajadnak
utolsóval nem értek egyet.nekem megfelelőú hajvasalóm van, elég vastag szálú és erős a hajam, heti 2x vasaltam(nem midnennap, csak 3-4 naponta!!)és így is full tördedezett lett.persze ez egyénfüggő, de azért vigyázz a hajadra.
amúgy én nem javaslom a szőkítést.inkább mellírok ha nagyon akarod, vagy színezd világosabb színűre, de ne fesd be 5 árnyalattal világosabbra.egy új típusú frizura is jó lehet:)
13 évesen felesleges hajat vasalni és festeni is. Hova akarsz nagylányoskodni?
Semmi értelme nincs, hidd el.
18/L
Nem értem miért akarnak mások lebeszélni róla én is 13vagyok,bevan festve a hajam vörösre.Mindenki azt mondta ne csináljam,meg h csúnya lessz,de mégis megcsináltam és imádom!!!
Te tested,te hajad,te életed!Ha neked tetszik és jolerezned magad benne,akkor CSINÁLD!!!!!egyszer élünk ♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!