Hogyan tudnám leszedni?
Figyelt kérdés
17/F Leszedtem már többször fanszőrzetemet, de mindig kiütéses lesz, és ha újból leszeretném szedni, akkor belekapok és el kezd vérezni...
Tudnátok olyan segítséget adni, hogy mivel szedjem le, hogy ne legyen kiütéses??? De a fenekemről is leszeretném szedni, és nem akarok kozmetikushoz el menni... mert nem szeretnék elötte meztelenül lenni,nekem ez kellemetlen lenne,
TUDNÁTOK OLYAN segítséget adni (pl.:krémmel, epilálóval...) amivel könnyen letudnám szedi és nem lesz kiütéses?????
Előre is köszönöm a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. nov. 30. 01:15
1/2 anonim válasza:
Vannak speciálisan erre a célra kifejlesztett krémek. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha epilálás előtt leradírozom a bőrömet és utána törölközővel erősen áttörlöm akkor kevésbé leszek pöttyös.
2/2 anonim válasza:
Kiütéses a fertőtlenítés hiánya és utána nyugtató krém.A fenekedet nem látod így nem lesz egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!