Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túlságosan szőrös vagyok, mit...

Túlságosan szőrös vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és a genetika hát eléggé kics*szett velem, hátam, vállam, de még a nyakam is szőrös és eléggé látható, arról említést sem teszek hogy a hasam meg a mellkasom is. Elegem van már a sok borotválásból meg gyantából, lézeres szőrtelenítő műtétre meg nincs pénzem, volna esetleg valami alternatív, végleges megoldás rá? Nagyon örülnék neki, ha lenne.

2014. nov. 27. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Végleges megoldás nincs. Ha nem akarsz lézeres kezelést, marad a borotválás, gyantázás stb. Vagy hagyod megnőni.
2014. nov. 27. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem elkezdek gyűjteni a lézeresre, ez így tényleg nem maradhat, a pólómat levenni már a saját családom előtt is szégyellem.
2014. nov. 27. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Végleges egyáltalán nincs, még a lézeres sem végleges max nem 2 hétig tart hanem 1 évig... szerintem akkor sem éri meg.

Van aki szőrös, van aki nagyon szőrös, mit számít? Pasi vagy... sok nő is van akinek ez pont tetszik. Miért foglalkozol ennyire a külsőddel? Nem az a lényeg egy pasi esetében.

2014. nov. 27. 22:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos aki nincs ilyen helyzetben az nem tudja átérezni. Gondold magad a helyembe, te ki mernél menni bárhová is 17 évesen a haverjaiddal ahol le kell venned a pólódat ? :)
2014. dec. 1. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Sosem értettem...

Hagyd úgy. Most komolyan. Hidd el, sokakon pont ez a férfias, nem úgy, mint a sok szőrtelen, gizda fiúcska ;)

Ha nagyon-nagyon hosszú, és nem akarod annyira hosszún hagyni, akkor vágj belőle, de szerintem akár úgy is hagyhatod. Igen, tudom, a mai társadalom ezt sem képes elfogadni, de a férfiak szőrösek.

Remélem találsz egy olyan lányt, akinek pont úgy jössz be, ahogy vagy, és ő fogja kérni, hogy hagyd úgy, ahogy van, mert pont ez a szexi benned :)

2014. dec. 24. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!