Mit csináljak hogy jó legyen? Szolizás
Sehogy. A szoláriumozás a legjobb módszer arra, hogy tönkretedd a bőrödet, és idő előtt megöregítsed.
Tudom, hogy nem ilyen választ vártál, de sajnos ez a valóság. A legjobb szándékkal javaslom ezt - aztán természetesen a Te döntésed, hogy mit csinálsz.
(40 éves vagyok, soha életemben nem szoláriumoztam, nem dohányoztam, és mindenki bámul, hogy miért van jobb állapotban a bőröm, mint a harmincéveseknek.)
"Attól még nem lesz senkinek sem baja, ha heti 1x elmegy szoláriumba."
Dehogynem lesz.
"Ennyi erővel a napra se menj mert az is öregít."
Bizony ám, okoska, a direkt napfény is öregít.
Ha esetleg nem hallottál volna róla, nyáron az egyszerű mindennapi sétához is naptejet ajánlanak a dermatológusok.
Ózonlyuk, elvékonyodó ózonpajzs, mond ez valamit? Semmit? :)
De nem kell nekem hinni, elmész szépen a körzeti bőrgyógyászatra és megkérdezed a szakembertől (persze azt úgysem fogod megtenni, mert ahhoz már lusta vagy, csak fújod tovább az önmegnyugtató "attól még nem lesz baj, hogy..." szöveget. Ha erősen hiszel benne, biztos úgy is lesz. :) ).
Különben meg nyugodtan roncsoljátok a bőrötöket, mert annál jobban nézek majd ki én a többséghez képest. Hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!