Természetes fekete színű hajam megfogja egy világosabb hajfesték?
Figyelt kérdés
Olyan vagyok, mint Hófehérke, szeretném a hajam világosabbra. Világosbarnára gondoltam, de fog egyáltalán egy árnyalatnyit is változni ez a nagyon fekete? Előfordulhat, ha világosbarnával befestem, hogy vöröses lesz?2014. nov. 26. 14:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem fogja befogni, festés előtt fodrásznak kell valamennyit világosítania a hajadon. A hajfestékek oldalán egyébként képeken szokták illusztrálni, hogy milyen hajból milyen szín lesz.
3/5 anonim válasza:
Simán festékkel csak sötét vöröses barna lesz, tehát először le kell szívatni és utána festeni. Festékek nem világosítanak eleget.
4/5 anonim válasza:
Talán egy high-lift festék befogná (az 4-5 árnyalatot világosít), de bízd inkább fodrászra.
5/5 anonim válasza:
A hajfestékek három árnyalatot (színmélységet szaknyelven) képesek világosítani a hajon. Ez nálad annyit jelent, hogy ha tényleg fekete vagy, hogy középbarna lehetsz nagy biztonsággal. Ha ennél világosabbat akar valaki, akkor elő kell szőkíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!