Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Törik a hajam, és mivel most...

Törik a hajam, és mivel most nőtteg nem szeretném levágatni mit lehetne tenni hogy ne törjön?

Figyelt kérdés

2014. nov. 25. 17:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vágass a végéből. Ez kb 1-1,5 cm veszteség, amit ha most nem vágatsz le később csak gázabb lesz mert a szálak tovább nyílnak és ha végre észhez térsz sokkal többet kellesz levágni. Egyébként meg kíméld a hajad: a vasalás, szárítás nem tesz jót neki.
2014. nov. 25. 18:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Törött haj esetén a ritkítás se megoldás! Sőt... akinek a haja vékonyszálú, elég hamar töredező típus, annak nem ajánlott se a tépett, se a V alakú haj. Ez csak egy jó tanács volt, remélem valakinek hasznos :)
2014. nov. 25. 18:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Vagtunk belole!!:D szinte meg sem latszik,de viszont egeszsegesebb :)
2014. nov. 25. 19:12
 14/16 anonim válasza:

Ha előbb találok a kérdésre, azt írtam volna hogy ne anyukád vágja a hajad... Fodrászoknál van egy ún. "Melegolló" nevü gépecske(már ahol van), ami az eltöredesett hajvégeket, a forró élű ollóval összeforrasztja, és levágja.. Nem nagy cucc, de segít hogy ne annyira, töredezzenek a hajszálak. Simaollós vágással 2-3 hónap után újra látogathatjuk a fodrászt, ezzel a melegollóval pedig elég csak fél évente járni.

És ha már töredezett akkor csak a vágás segít, de megelőzni úgy-ahogy meg tudod...

Pl.: bármely olajos hajpakolással(oliva o., argán o., kókusz o., ricinus o.,)

Főleg kiemelném a ricinus olajat, mert állítólag dúsítja és gyorsabban növeszti a hajszálakat.(a többi is, de ez főleg) Viszont csak óvatosan vele, mert ha nem kívánatos helyre csöppen (kézfej, szemöldök vagy egyéb) akkor túlzott szőrzetnövekedést is okozhat!

bármely hajvégápoló krémmel, szérzmmal

vasalásnál pedig ajánlom hogy használj hővédő krémet/szérumot mert az is tehet a megelőzésért

Persze nem azt mondom hogy nem lesz 1 darab töredezett hajszálad sem, de elég nagy változást tud okozni..

Remélem tudtam segíteni! ;)

2014. nov. 25. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt meleg ollóval többször vágva a hajam, semmit nem ér.
2014. nov. 26. 18:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a melegollós vágás csak annak ér valamicskét, akinek a hajvégei szétnyílnak és úgy törik a haja.

Nekem semmit nem ért, mert nem a legvége nyílik szét a hajszálaimnak, hanem a vége előtt 2-3 mmm-rel egy ponton egyszerűen megtörik a szál.

2014. nov. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!