Törik a hajam, és mivel most nőtteg nem szeretném levágatni mit lehetne tenni hogy ne törjön?
Ha előbb találok a kérdésre, azt írtam volna hogy ne anyukád vágja a hajad... Fodrászoknál van egy ún. "Melegolló" nevü gépecske(már ahol van), ami az eltöredesett hajvégeket, a forró élű ollóval összeforrasztja, és levágja.. Nem nagy cucc, de segít hogy ne annyira, töredezzenek a hajszálak. Simaollós vágással 2-3 hónap után újra látogathatjuk a fodrászt, ezzel a melegollóval pedig elég csak fél évente járni.
És ha már töredezett akkor csak a vágás segít, de megelőzni úgy-ahogy meg tudod...
Pl.: bármely olajos hajpakolással(oliva o., argán o., kókusz o., ricinus o.,)
Főleg kiemelném a ricinus olajat, mert állítólag dúsítja és gyorsabban növeszti a hajszálakat.(a többi is, de ez főleg) Viszont csak óvatosan vele, mert ha nem kívánatos helyre csöppen (kézfej, szemöldök vagy egyéb) akkor túlzott szőrzetnövekedést is okozhat!
bármely hajvégápoló krémmel, szérzmmal
vasalásnál pedig ajánlom hogy használj hővédő krémet/szérumot mert az is tehet a megelőzésért
Persze nem azt mondom hogy nem lesz 1 darab töredezett hajszálad sem, de elég nagy változást tud okozni..
Remélem tudtam segíteni! ;)
Szerintem a melegollós vágás csak annak ér valamicskét, akinek a hajvégei szétnyílnak és úgy törik a haja.
Nekem semmit nem ért, mert nem a legvége nyílik szét a hajszálaimnak, hanem a vége előtt 2-3 mmm-rel egy ponton egyszerűen megtörik a szál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!