Mit csináljak a hajammal, ha nem akarom levágatni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 3 évben kétszer voltam anorexiás, vegetáriánus lettem, nagyon stresszes voltam, emiatt a hajam nem nőtt szinte egyáltalán, csak hullott elég erősen. 45-50 cm hosszú a hajam, de nagyon kevés. Az utóbbi fél évben elkezdett nőni, rengeteg 6-7 centis új hajszálam van, így felül már szép dús, de nagyjából a fülemtől lefelé alig van valami, egy tincsbe össze lehet fogni az egészet. Levágatni nem szeretném, mert évek óta azért növesztettem, hogy derékig érjen. Lehetne néhány tincset felvarratni, hogy alul is dúsabb legyen addig, míg a sok rövid nem nő meg hosszúra, vagy csak ártana neki? Vagy mit lehetne tenni? Van valami, ami gyorsítja a hajnövekedést? Bánfi samponnal már próbálkoztam, de nem láttam tőle változást. Most elkezdtem pakolást használni rá, meg szedek rengeteg vitamint is, de szerintem az se lesz elég. Most havi 1-1,2 centit nő, ezt szeretném gyorsítani, mert így még 2 és fél év, mire eléri a fél métert.2014. máj. 23. 03:32
1/6 A kérdező kommentje:
Találkoztam már csatos póthajjal is ruhaboltban, ha olyat vennék rá, az érne valamit?
2014. máj. 23. 03:53
2/6 A kérdező kommentje:
A csatos póthajat csak akkor tenném fel, ha kimegyek az utcára, otthon nem viselném, így is káros lenne neki? Azt tudom, hogy folytonos használat során árt, mert nehéz az eredeti hajnak.
2014. máj. 23. 04:00
3/6 anonim válasza:
Das Gesunde Haar Vital Komplex kapszulát vegyél.Olyan mint a Revalid,de csak egy ezresbe kerül.Csak dm.ben lehet kapni.Nekem gyorsan nő tőle a hajam.
4/6 anonim válasza:
Ricinus olajat próbáld, ki, egy használat után is dúsabbnak tűnik a hajad, rendszeren pedig gyorsabban nő. Kend be vele a hajad, húzz rá zuhanysapkát vagy hasonlót arra egy sapkát, hogy melegen tartsa. 3 órát legyen fent, de a legjobb ha abban alszol és akkor reggel megmoshatod alaposan. Hajrá :)
5/6 A kérdező kommentje:
És ez tényleg beválik? Mert oldalt már szinte az összes hosszú hajam kihullott, csak rövidek vannak, és alig egy tincs az egész, ami takarja, elég rondán néz ki. Csak úgy tudnám ezt eltüntetni, ha majdnem fiúsan rövidre vágatnám, de azzal meg szörnyű fejem van, egyszer próbáltam ki, elég is volt.
2014. máj. 26. 20:59
6/6 anonim válasza:
keresgélj utána, sok előtte utána kép is van :) Nem veszíthetsz sokat ha kipróbálod, sőt! patikában lehet kapni, egész olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!