Szóval hogyan is kell a cukorpasztát használni?
Vettem egyet, konzervben van, literes.
Kinyitottam, mekkora darabot vegyek ki és hogyan? Lábamon szeretném tesztelni... kell melegíteni és ha igen mennyire, hogyan?
Nem hiaba tartanak hozza tanfolyamot! Ennek kulon technikaja van, semmiben sem hasonlít a hagyomanyos gyantara.
Venned kell hozza gyantamelegíto gepet, mert az allando homersekleten tartja, mig a mikroban melegitett hamar kihul.
De eleg maceras a hasznalata, idoigenyes.
En nem is fogom csinalni az uzletben.
(Kozmetikus vagyok)
Tudom hogy ez nem olyan mint a többi gyanta, mostmár tudom azt is hogy kell használni, felkenni, letépni, csak azt nem értem miért ragad rá a lábamra egy idő után? Talán túlmelegszik a bőrömtől?
Ehhez nem kell gyantamelegítő... nem papírral használom. És a technikáját is tudom, csak azt nem hogy mitől ragad a bőrömre egy idő után az egész. A videókban amit néztem róla senkinek nem volt ilyen gondja. Hintőporoztam is, az semmit nem segített például. Amúgy pedig sokkal jobb és gyorsabb ezzel gyantázni ahogy észrevettem. Valamint nem bántja a bőrömet sem.
Közbe egy szakértőt is megkérdeztem, ezt a gyantát egyáltalán nem kell felmelegíteni, simán ki kell venni belőle egy kicsi darabot és a kéz melegétől pillanatok alatt már használható is.
A fő gond az volt, hogy csakis ujjak végével szabad hozzáérni, felkenni, letépni, és én nem így csináltam, ezért is lett ragacsos, túlmelegedett, híg lett meg minden amiatt hogy tenyérrel kentem fel meg ilyesmik... hát na, most már tudom hogy kell, ja és ezt szőrnövekedéssel megegyező irányba kell letépni, pont ez a lényege a cukorpasztának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!