Szebb lehet az arcom? Ha.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon csunya pattanasos az arcom. Nagyon kis hormontartalmu fogamzasgatlot kaptam. Ha elkezdem azedni szebb lehet az arcom? Es nölhet a mellem? Nektek valtozott valami a fogamzas gatlo szedese utann?2014. nov. 23. 16:49
1/5 anonim válasza:
Nekem változott, első körben a szexuális vágyakat ölte ki belőlem, de teljesen, másodjára a pattanásaim száma csökkent, legalábbis amíg szedtem, mert abbahagyás után 3x annyi lett mint előtte volt. Mindenesetre ha csak a bőröd miatt szednéd akkor inkább ne. Írass fel Sotretet inkább. Az valóban jó pattanások ellen.
2/5 anonim válasza:
Én is azt a gyógyszert használtam, amit a felettem lévő írt. Kb. 1 hónap után megszűnt az összes pattanásom. (Nekem nem csak az arcomon volt.) 1 évig szedtem, egyre kevesebb adagokban, és azóta kb havonta van 1-2 amik pár napon belül el is tűnnek maguktól.
Szerintem nem éri meg kísérletezgetni.
3/5 anonim válasza:
Nekem egy kicsit szebb lett a bőröm (határozottan látszott a különbség, de voltak akkor is pattanásaim), a cicimre nem volt semmi hatással. Yasminelle-t szedtem.
4/5 anonim válasza:
Sotretet szedtem én is, októberben fejeztem be a féléves kúrát, és nagyon ajánlom. Sokat javított a helyzeten, ritkaszámban jönnek elő csak pattanásaim. :)
5/5 anonim válasza:
Nekem szebb lett tőle a bőröm, de miután abbahagytam, nekem is több lett, mint előtte volt :((
A mellem semmit nem nőtt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!