Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet megszabadulni a...

Hogy lehet megszabadulni a babahajtól?

Figyelt kérdés
Elég pocsék hajam van amúgy is, így kiengedve nem merem hordani, de ha meg felfogom, kiáll egy csomó babahaj,ami nem olyan hosszú, hogy le tudjam tűzni hullámcsattal.Ráadásul olyan idétlen,mert nem egyenes, hanem inkább s alakú mind. Szörnyű. Ha lelakkozom, vagy zselézem, akkor meg olyan gusztustalan tapintása van a hajamnak,össze tapad az egész. Ráadásul ezektől olyan lesz a hajam,mintha korpás lenne,mert sok fehér korpaszerű valami lesz benne a lakk és zselé helyén.Egyszer levágtam, de azon a ponton kopasz lettem és elég csúnya volt. Elől van az összes.Siralmas az egész :( Nagyon hullik a hajam, de az sosem hullik ki és soha nem nő meg 5- cm-nél többre.Van akinek bevált erre valami vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

2014. nov. 22. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A haj természeténél fogva hullik és ami kihullott, az normál esetben vissza is nő. Mivel FOLYAMATOSAN hullik, ezért FOLYAMATOSAN fognak újabb és újabb hajszálak előbújni.
2014. nov. 22. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem válaszolónak, a babahajtól sajnos nem lehet megszabadulni :(
2014. nov. 22. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Ki az a hülye aki meg akar tőlük szabadulni??? A babahajak lennének az új hajak, amik meg fognak később nőni, ha nem lennének babahajaid akkor egy idő után tökre megkopaszodnál, mivel nem nőne új hajad(babahajad), a régi meg egy idő után kihullik. Gondolkozzatok már... -.-
2014. nov. 22. 15:30
 4/8 A kérdező kommentje:
na igen, csak én azt mondom, hogy ez a babahaj, ami elől van é össze vissza kunkorodik, az nem nő és nem is hullik ki. Évek óta ugyanakkora, és egyszerűen nem nő semennyit se.
2014. nov. 22. 15:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg nekem olyan a hajam, hogy legszívesebben ( ha lenne annyi bátorságom) levágnám kopaszra és parókát hordanék. Nem tudok úgy tv-t nézni, hogy ne azon siránkoznék, hogy nem hiszem el, ennek is egyenes haja van. :( Az enyémet pl nem lehet ki sem egyenesíteni,mert fél perc alatt tekeredik ugyanúgy 6 felé, és úgy nézek ki,mint aki a diliházban tépkedi a haját. Undorító. Néha azt kívánom hullana ki és sose nőne vissza:(
2014. nov. 22. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért ennyire nem lehet rossz...

a babahajakat pedig vízzel simítsd le amikor összetűzöd a hajad, és hajlakkal fixáld, ha ennyire zavar. én legalábbis ezt szoktam, nekem csak a fülemnél áll ki pár szál, de mint valami spánielnek, elég vicces.

2014. nov. 22. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha rövidre vágatod, nem lesz zavaró... én is pont a babahajak miatt fontolgatom hogy mégsem növesztem meg, mert nekem is göndörödik és nemigazán szép sehogy.
2014. nov. 22. 17:14
 8/8 A kérdező kommentje:
De,sajnos ennyire rossz. Komolyan megkeseríti az életem. Egyébként szépnek tartom magam, vékony vagyok (173 cm és 58 kg) kreolosabb bőrű stb, de a hajam.... ettől gusztustalan nőnek tartom magam.Annyira gyűlölöm. Most épp belenéztem a tükörbe, és csak a jobb oldalamon 3 kb 10 cm hosszú babahaj áll ki, de totál eláll a fejemtől. És nem túlzok egy cseppet sem: Az egyik hátrafelé kunkorodik, a felette lévő előre az a feletti pedig felfelé. Szóval mint egy idiótának :( Minden nőt megnézek az utcán csak a haja miatt és rá kell jönnöm, hogy majdnem minden nőnek egyenes haja van. :(
2014. nov. 22. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!