Manapság már gáz egy fiúnak a göndör haj?
Már rengeteg fiú vasalja a haját, de miért?
Nekem mondjuk göndör hajam van, bár jobban csak hátul göndörödik valamennyire.Az osztálytársaim is szokták mondani hogy vasaljam ki meg stb.De én nem akarom tönkre tenni a hajam. Mit gondoltok erről?
nem mindegyik fiúnak áll jól a vasalt haj némelyikolyan *bu*is.. csak csórik nem veszik észre:'D nah m1. vkinek biztos tetszik..
eredeti göndör nem? akk sztem probáld ki 1x h h áll a vasalt haj..
de én is szeretem a göndör hajat : ))))
Szerintem ha nem túl hosszú, vagy nem igénytelenül göndör és esetleg kócos, akkor szexi =)
Nekem bejön, ha egy pasinak aranyosan göndörödik a haja. =)
15/L
Én most leszek 17.
Nekem göndör hajam van. Állandóan kapom az osztást hogy mikrofonfejű. Persze csóró emberektől.
Egy darabig kínlódtam ezen. De most már baszok a világra.
Mindenki viselje úgy a haját ahogy akarja.
Szerintem a vasalt haj a jó...báár, kinek mi áll jól.
Én is szoktam vasalni a hajam...nekem még lány nem mondta, hogy nemjó...szóval próbáld ki. ;)
Nekem olyasmi hajam van mint Barna Balázsnak(Barnee(Idiot Side)), nagyon jó.Bár néha nem úgy áll ahogy kellene..de akkor valahogy megcsinálom. :)
Meg, hát előzők.Nem nyavalygás.Tudod milyen idegesítő, hogy jóó ideig szenvedsz vele aztáán, egyszercsak semmi?:)
Szóvalm próbáldki, ha van lány aki azt mondja hogy nemjó, hát akkor...,,Csinálj amit akarsz pa-pa-partyarc!" ;) :P :) :D
Eddig nem tetszett ha egy fiúnak göndör haja van... Mostanában udvarolt egy göndörhajú fiú, akibe szerelmes lettem, nem jött össze a dolog, de azóta imádom a göndör hajú fiúkat.... Persze csak akkor ha nem vállig ér:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!