Kavitációs zsírbontás, próbáltátok már?
Sziasztok!
Szemezgettem ezzel a testkezeléssel, de nem tudom, hogy higgyek-e ebben.
Ti kipróbáltátok már? Használ? Ha igen mennyi idő után? Bármilyen testrészen lehet alkalmazni (arc) ?
Kérlek, tapasztalattal rendelkezők írjanak, mert most nem a véleményekre vagyok kíváncsi, hanem tapasztalatokra, köszönöm!
Természetesen! Csak a bajom az, hogy lefogytam a felesleges kilóimat, de az arcom maradt a régi :( Ha nem mosolygok annyira "lehúzza" az arcom (én úgy szoktam hívni, hogy a pofazacskóm...) a számat, mintha lefelé konyulna....
Próbáltam már az arctornát,de gondolhatjátok....
Még egy hülye kérdés:
Létezik olyan, hogy vékony testalkattal (picikét túlságosan is) magas testzsír százalék? Mert a fenekem és a combom narancsbőrös, gondolom a zsír miatt.
persze.
az a jelenség neve,hogy skinnyfat,más néven rossz testkompozíció.
ez általában az egyik legrosszabb eshetőség,mert az izomzat fejletlen a testzsírszázalék meg magas.
és igen a narancsbőr a magas testzsírszázalék egyik legbiztosabb jele,a másik a toka.
Igen.
Tömegnövelessel felszedsz annyi izmot hogy legyen formad aztán szálkasitassal leadod a zsirt. Ezutan megint tömeg majd megint szalkasitas. Ezt addig amig el nem ered a kivant alakot,utana meg szintentartas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!