Kavitációs zsírbontás segít ezen a borzadályon? Kép. Csatolva.
Nem, de még én is megijedtem kicsit.
Szigorúan kenyér, tészta, rizs, krumpli és mindenféle keményítőben dús vagy cukrozott élelmiszertől MENTES, tej/tejtermék MENTES étkezés viszont nem rövid idő alatt segíteni fog. Sok-sok-sok zöldségre lesz szükséged a következő években, és zsírra, valamennyi húsra. Az inzulinszintedet tartsd olyan alacsonyan mint egy cukorbeteg akinek az élete múlik rajta.
Mit ijedezel? Van ennél szörnyűbb is...
Két szülés után ilyen maradt.. És semmivel nem tűnik el.Hasazok már egy ideje,feleslegesen :(
Köszi a választ.
A hasazás nem megoldás a szükségesnél magasabb testzsír arányra, ami a sok szénhidrát/tejtermék fogyasztás miatt alakul ki, krónikus civilizációs betegség.
A striák halványulnak, mindig halványulnak azokkal nem lesz gond. Talán van rá kezelés is hogy gyorsabban halványodjanak, de egy szép formás női hason aligha zavarnak bárkit is a 'terhességi csíkok'.
De a szép, egészséges, szálkás alakért dolgozni kell, kevés a hasazás és baromira nem kedvez neki a magyaros állandó kenyér, tészta és krumplievés.
Krumplit nem eszek mert drága :P
kenyeret évek óta nem, csak zsemlét. Jó,valószínű ez sem jobb,de mégis ezt ajánlják a diatészeseknek is (én nem vagyok cukros-koppkopp).Igazságszerint fogalmam sincs mi lehet a baj,mivel édességet nem eszek, vacsora mindig fél6-kor van nálunk,utána nem eszik egyikünk sem.Biztos valami pajzsmirigy,vagy ilyesmi....
Liszt liszt, nem tudom látsz-e bármi különbséget. Én nem látok a kenyér és a zsemle között, de bármilyen ötletet szívesen elolvasok. Hogy a diabéteszeseknek kik mit ajánlanak, arról velem nincs értelme beszélni, megvan a véleményem róla, de véleménye mindenkinek van..
A búzaliszt már csak olyan, hogy nem pusztán tömény cukor (merthogy keményítőből áll, a keményítő pedig cukorból áll) hanem még olyan fehérjék is vannak benne mint a glutén, amik hormonális betegségeket okoznak a szervezetünkben. Így hízást okoz mert tömény cukor. Hízást okoz mert tönkreteszi a pajzsmirigyet. DE cserébe olcsóbb még a krumplinál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!