MrMrs kérdése:
Szerintetek jó ötlet? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Most a hajam sötétszőke,nagyon szép,dús. Ja és a vállam alá ér kb. 15 centivel. Régóta nagy Miley Cyrus fan vagyok:) És szeretném olyanra levágatni a hajam mint az övé. Szerintetek milyen ötlet?:)2014. nov. 19. 14:05
1/7 anonim válasza:
Szerintem a rajongás nem arról szól h úgy akarj kinézni mint ő..Szép a hosszú haj,csajosabb mint Mileyé.Én nem tenném.Nem gondolod h idővel megbánnád?
2/7 anonim válasza:
Úgy vágj bele, hogy kb. 1,5 év mire visszanő, ha megbánod.
De ha tetszik, illik az arcodhoz ez a frizura, és van egy megbízható fodrászod, nyugodtan vágasd le ilyenre a hajadat.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek:)
2014. nov. 19. 21:29
4/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem, vágj bele! Egyszer élünk, és ha mozgatja a fantáziád akkor próbáld ki! Esetleg kezd egy rövidebb fazonnal, és fokozatosan haladj a felnyírt Miley téma irányába. Vagy ugorj neki :) Én szurkolok. Ha megcsináltad meséld el nekünk, kérlek!
5/7 A kérdező kommentje:
Okés:) Hamarosan időpontot kérek a fodrásztól es majd irok:))
2014. nov. 20. 21:59
6/7 anonim válasza:
szerintem van, akinek jól áll, ha esetleg priviben küldesz képet, el tudom dönteni :D
7/7 delno válasza:
Ha olyan az arcod akkor lehet nagyon jó lesz, de lehetséges h bánni fogod évekig :S Próbáld meg úgy csatolni meg felkötni h hasonló legyen és ha egy hét után még mindig tetszik hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!