Szerintetek jó ötlet befesteni a hajam? ( részletek lent )
Én egy nagyon visszafogott lány vagyok, öltözködésben, jellemben stb , amolyan tipikus sarokban megbújó , akit nem is lehet észrevenni ...
Mindig ilyen voltam, a családom , a környezetem ezt szokta meg és úgy érzem ezt is várja el ...
De most már kezdem ezt unni. Szeretnék egy picit feltűnőbb lenni.
Azt gondoltam, a hajfestés talán megoldás lenne. Tudom elég vad ötlet, de én pl kék hajat szeretnék ...
A problémám az, hogy még ha anyám nem is , nagyszüleim tuti kitérnének a hitükből ha erre vetemednék.
Nagyon nehéz volna nekik elmagyarázni miért csináltam...
Szerintetek, kockáztassam a velük meglévő jó kapcsolatot, csak azért hogy esetleg egy kicsit feltűnőbb, láthatóbb legyek ?
És még egy kérdés : Sminkelni egyáltalán nem szoktam. Ha úgy döntök hogy befesteném a hajam, akkor az úgy is jól mutatna ha ezután sem festeném ki az arcom ? Ugyan is arra addig nem szeretnék rászokni , míg tényleg rá nem szorulok...
Szerintem ez tul nagy váltás lenne elsőre.
Inkabb lépésről lépésre csináld.
Pl. Vagass új frizurát, vagy akar fesd is be a hajad, de ne KEKRE!! Csak pl mas árnyalatúra.
Vegyel új ruhákat, próbálj a viselkedesen változtatni.
sztem csak foltokban legyen kék
de fodrász ebben segit
ha nagylány akarsz lenni vágasd rövidebbre
az is dob rajta
vannak sminkesek meg jo fodrászok velük beszéld meg mit szeretnél és adnak tanácsot
ja nagyival ne foglalkozz bele kell törődnije hogy te már nagy lány vagy
nem lehetsz életed végéig kislány kinézetű
ugy öltözik mindenki ahogy saját magának tettszik
gondolom te se mondod a nagyinak hogy mért nem tangát hord
na ugye ne szoljon bele
hajrá sok sikert
az nem oldaná meg a problémád, ha kékre festetnéd a hajad. pláne, hogy nem is illik hozzád, nem is mered igazából. csak nevetséges lennél vele.
elsősorban a belsődön kéne változtatni, nem a külsődön. legyél nyitottabb, beszédesebb, ne bújj meg a sarokban és akkor észrevesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!