Milyen börtípusom van? Az arcom mindig zsíros de közben hámlik is.
Figyelt kérdés
ha bekenem zsirosabb krémmel hogy ne száradjon akkor meg nem issza be a krémet :s milyen börtípusom van és milyen krémet használjak rá?2014. nov. 19. 12:17
1/12 anonim válasza:
A bőrípusod nem tudom, de nekem is ilyen volt. Natúrszappannal mosom és könnyed vizes krémmel kenem, így se nem zsírosodik olyan gyorsan (valamennyire igen, de össze sem hasonlítható a néhány évvel ezelőtti állapottal), se nem hámlik. Plusz igyál legalább 2 liter vizet naponta, hogy belülről is hidratáld a bőröd. Mert ha belülről nem hidratálod, kenhetsz rá akármit, nem fog érni semmit, tapasztalat...
2/12 A kérdező kommentje:
oké, köszi. Milyen krémeket használsz?
2014. nov. 19. 12:44
3/12 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen a bőröm.:( Ha meg bekenem akármilyen krémmel, nem szívja be, csak zsírosabb lesz és nő legalább 1 pattanásom. Utánaolvastam és én egyik nap veszek shea vajat rá, állítólag az nagyon jó, mert nem leszek pattanásos és beszívja a bőröm is és nem lesz száraz. Plusz azt lehet hajra is tenni, meg akárhol bekenheted a száraz bőröd, ami főleg télen nagyon jól jön.
4/12 anonim válasza:
korpás / száraz seborrhea a neve, így keress rá.
5/12 anonim válasza:
Korpás szebohoeás,elég nehéz vele bánni,kozmetikus segít.
6/12 A kérdező kommentje:
a hajam nem korpás és az arcomon nincsenek piros foltok meg nem pikkelyes. Vannak rajta miteszerek. Csak szimplan zsiros es itt-ott hämlik. Ha meg bekenem még zsirosabb, a hämläs meg alig mulik, de csak közelröl lätszik
2014. nov. 19. 17:17
7/12 anonim válasza:
Ha hámlik, akkor hogy a viharba ne lenne már korpás...? Ez bizony korpás-szeborrheás bőrtípus leírás alapján, de elmehetsz egy kozmetológushoz. kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz és megmondja neked.
Mivel zsíros a bőröd, full marhaság zsíros krémmel kenni, nem zsírhiányos. Gondolom kened rá a szárító hatású kencéket ezerrel, várod a csodát, de csak túlszárítod a bőrt és több faggyút termel emiatt. Használj vizes, vízhiányos bőrre való krémeket és valószínűleg nincs szükséged az erősen tisztító lemosókra se, inkább érzékeny bőrre valót használj, az is elég.
8/12 A kérdező kommentje:
2014. nov. 20. 12:22
9/12 anonim válasza:
hat ha van borgyogyasz ismerosod es nem erdekel, mit irunk ide, akkor miert nem a borgyogyasz ismerosodet kerdezed ?!
10/12 A kérdező kommentje:
van ra kremem de az nem hasznal... De erdekel azert kerdeztem...miss nagy nö
2014. nov. 20. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!