Milyen tapasztalatok van?
Figyelt kérdés
Syoss Los Angeles szőke hajfestékkkel kapcsolatban kinek milyen véleménye van?
Ki szeretnék próbálni egy másik hajfestéket,a mostanitol kicsit sárgulok... Én úgy gondoltam hogy ehhez veszek 12% -s hidrogént.[azzal volt amúgyis csinálva] elég sötét az eredeti hajszinem...
2014. nov. 18. 11:52
1/3 anonim válasza:
Nekem csak a világosbarna syossal van tapasztalatom, az nagyon szép lett nekem, végre nem volt se sárgás, se vöröses árnyalata, szép natúr színe volt és nem lett 2-3 árnyalattal sötétebb a képnél, mint a legtöbb hajfesték amit próbáltam. Ennyire világos szőkével én nem mernék otthon kísérletezni, de ha neked van benne tapasztalatod, a márkát magát én tudom ajánlani.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-D
Nem....Nem én csinálom,fodrász fogja....csak mivel sötét az alapszinem,azt beszéltük hogy akkor vegyek hozzá 12% oxit és azzal hátha sikerül a tövét kicsit szebb színűre varázsolni.eddig Kallos extra hamvas szőkevel fedtettem...a vége szép töve viszont sárgás....
2014. nov. 18. 13:24
3/3 anonim válasza:
Attól hogy más festéket használsz az egészre még nem lesz egyforma a hajtöved és a hajvégek. A hajtövekre + lila mixtont kell a festékhez keverni... de a fodrászodnak is kéne ezt tudnia. Syosst én nem ajánlom, nem lehet tudni mi van pontosan a festékben, nem szabvány számozású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!