Ricinusolajról tapasztalatok? (haj, szempilla) -- Tényleg növesztő, dúsító hatása van?
Nem, nincs neki, de naponta tesznek fel hasonló kérdéseket... A haj hullik tőle (többszáz szál naponta), meg zsírosodik. Semmilyen hajnövesztő/szőrnövesztő hatása nincs.
A szempillámra is két hónapig kentem, csak azt értem el, hogy begyulladt a szemem, de egy fél miliméterrel sem lettek hosszabbak a pillák.
majd írd meg mit tapasztaltál, én használtam egy darabig a szempilla tövére is és hajra is, de nem voltam kitartó, egy két hét alatt csodát ne várj! Amit én használtam még az a bánfi hajszesz, nekem az jobban bejött, talán azért is, mert egyszerűbb volt a használata, az hatott, mindig össze vissza nőtt a hajam, egyenletlen volt a hajhosszam mindig :)
Most frankón törik a hajam, de úgy, hogy frufrum soha nem volt, hát most van :(((( én most vitamint vettem, nem kencézek a Scitec Multi Pro vitamint vettem, meglátom ....majd megírom :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!