Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A csiklót a bőrredőt felhúzva...

A csiklót a bőrredőt felhúzva mindennap meg kell mosni, vagy hetente is elég?

Figyelt kérdés

2014. nov. 17. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Naponta amikor fürdesz!!!!

Hetente persze, Aztán pedig írod a kérdést, hogy -"Ez gombás fertőzés?"

2014. nov. 18. 15:08
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

első vagyok. kérdező és 10. válaszoló:

2-3 naponta? komolyan? ti nem szoktatok sima puncimosést csinálni? vagy nem naponta fürdötök vagy mi? teljesen felesleges a bőrt húzogatni meg ilyesmi, sima mosakodással tisztán lehet tartani.

az a túrós cucc meg hát, no komment, talán tényleg mosakodni kéne rendesen, még az életben ilyen nekem nem volt.

2014. nov. 18. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
Kedves 10-es: Voltál már annyira felizgulva, hogy szinte folyt ki belőled vagyis a hüvelyedből a síkosító váladék? Nyúltál már oda, érintetted már meg? Az egy színtelen, szagtalan nyúlós, nyálkás folyadék amely segíti a hímvessző behatolását. Mivel a hüvely nem szabad, hogy kiszáradjon, mert akkor nagy a fertőzésveszély, folyamatosan termelődik, ami összegyűlik a környező szöveteken, van hogy tocsog benne a nő. Ha sok akkor fehéres színű lesz, hogy miért azt hagy ne részletezzem. De az biztos, hogy ha már túrósodik, és szaga van akkor nem egészséges a környezet, és valamilyen fertőzést mutat. A kedvedért leírom kicsit alpáribb módon a tisztálkodást: minden nap amikor fürdesz/zuhanyzol széthúzod a puncidat belocsolsz vízzel, kitörlöd a külső részeket szappanos/tusfürdős vízzel, majd kiöblíted tiszta vízzel, de ha nem szappanozod, csak öblíted az is elég. Ennyi bőven elég, nem kell intim mosakodó meg fertőtlenítő, ha azt használod rendszeresen akkor csak azt éred el, hogy sokkal fogékonyabb leszel a fertőzésekkel, mert lemosod a "hasznos dolgokat" is amik megvédik a nemi szervedet. Az intim mosakodó akkor hasznos, ha mondjuk táborban vagy, vagy mondjuk olyan helyen ahol nem megoldható a rendszeres tisztálkodás. Én így szoktam mosakodni, és nincs is vele sok gondom, nem kell orvoshoz rohangálom a fertőzésekkel. Nekem ez vált be, és nem fogok vitatkozni arról, hogy így se jó.
2014. nov. 18. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
13-as: a kérdés a csiklóra vonatkozott, nem a hüvelyre, a kettő nem ugyanaz!
2014. nov. 18. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

Úgy értettem, hogy legalább 2-3 naponta, tehát ha naponta meg van mosva, az jó, de velem néha előfordul, hogy egy nap véletlen kimarad a fürdés, attól még nem áll meg a világ. Egyébként én minden nap mosok arcot és puncit, esetleg hónaljat, tusolni meg van, hogy naponta tusolok, de olyan is, hogy csak 2-3 naponta, mikor hajat mosok.

És valóban, baj lehet a szövegértéseddel, mert a csiklóról volt szó!! Tudod az hol van?? És valóban, ha naponta mosdok, nekem sincs ott jelentős váladék, de ha véletlen egy-két nap a csikló redője alatti tisztítás kimarad, lesz ott egy kevés fehér, kefíres illatú válaék, amitől nem árt megtisztítani.

2014. nov. 19. 00:57
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Én szívesen felhúznám a bőrredőt a csiklódon, és megmosnám neked minden nap nyelvvel, mint a cicák :$ ;)
2015. febr. 20. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!