A csiklót a bőrredőt felhúzva mindennap meg kell mosni, vagy hetente is elég?
Naponta amikor fürdesz!!!!
Hetente persze, Aztán pedig írod a kérdést, hogy -"Ez gombás fertőzés?"
első vagyok. kérdező és 10. válaszoló:
2-3 naponta? komolyan? ti nem szoktatok sima puncimosést csinálni? vagy nem naponta fürdötök vagy mi? teljesen felesleges a bőrt húzogatni meg ilyesmi, sima mosakodással tisztán lehet tartani.
az a túrós cucc meg hát, no komment, talán tényleg mosakodni kéne rendesen, még az életben ilyen nekem nem volt.
Úgy értettem, hogy legalább 2-3 naponta, tehát ha naponta meg van mosva, az jó, de velem néha előfordul, hogy egy nap véletlen kimarad a fürdés, attól még nem áll meg a világ. Egyébként én minden nap mosok arcot és puncit, esetleg hónaljat, tusolni meg van, hogy naponta tusolok, de olyan is, hogy csak 2-3 naponta, mikor hajat mosok.
És valóban, baj lehet a szövegértéseddel, mert a csiklóról volt szó!! Tudod az hol van?? És valóban, ha naponta mosdok, nekem sincs ott jelentős váladék, de ha véletlen egy-két nap a csikló redője alatti tisztítás kimarad, lesz ott egy kevés fehér, kefíres illatú válaék, amitől nem árt megtisztítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!