Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez a hajkefe mekkora és...

Szil19 kérdése:

Ez a hajkefe mekkora és tényleg hasznos?

Figyelt kérdés
A ROWENTA CF5512F4 Ionizáló kefe mekkora méretű centiméterben vagy miliméterben? Tényleg hasznos az ionozáló funkció?

2014. nov. 17. 10:54
 1/5 A kérdező kommentje:
itt egy link is róla: [link]
2014. nov. 17. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Már lehet ionizációs hajszárítót venni bárhol, nem tudom amellett kell-e még egy ilyen is. Elég szkeptikus vagyok, nem hiszem, hogy ennyire jobb lesz a haj állapota, amennyire drága egy ilyen kefe.
2014. nov. 17. 17:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok külföldi utazáshoz hajszárítót is cipeni. Ez pedig elemmel működik ha minden igaz, csak a méreteire lennék kíváncsi és hogy az ionozáló funkció valóban van-e anyira hasznos, hogy megérje. Pár hete rendelni akartam egy webshopban hasonlót, viszont mikor személyes átvételkor megláttam: akkora, hogy a bőröndömbe is alig fér be, át se vettem.
2014. nov. 17. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, akkor ez hajszárító, ami kefe alakú...?
2014. nov. 17. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem, ez egy hajkefe, ami ionizáló funkcióval rendelkezik.

Használatát tekintve, ha hajat akarsz szárítani, akkor kell hozzá hajszárító is, ami feltételezem, méreteiben sokkal nagyobb.

Aki vett ílyet, vagy árul ilyet, írja le legyen szíves, hogy ennek mekkora a mérete cm vagy mm-ben. Esetleg a tapasztalatát is vele kapcsolatban.

2014. nov. 18. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!