Miért viszket a homlokom? Bővebben lenn
Figyelt kérdés
Az miért van, hogy olykor-olykor úgy érzem, hogy viszket a homlokom? Mégpedig ott viszket, ahol vagy gyulladt pattanás lesz, vagy ahol már ki van alakulva...
Ennek van köze ahhoz hogy mivel nem használtam hidratálót, kiszárad a bőröm, és viszket, vagy más oka van? Vagy ez normális?
A bőr kiszáradása lenne tehát az oka, vagy vmi egészen más?
2010. jan. 28. 17:03
1/3 anonim válasza:
igen a kiszáradt bőr szokott viszketni.
2/3 anonim válasza:
Nekem is szokott a homlokom viszketni és igen az a kiszáradástól van. Mindenképp használj krémet rá esténként ha nem akarod h zsíros legyen a bőröd.
3/3 A kérdező kommentje:
Tehát a kiszáradás..értem...hm..zsíros a bőröm, vagyis vegyes inkább...és ebben a hidegben ki is szárad rendesen, meg fürdés után is....tehát akkor mindenképp kell rá krém...
2010. jan. 28. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!