Mit csináljak az arcomon lévő patikkal? Annyira elegem van már belőle AlapozóNO csak jobban kijön tőle
Figyelt kérdés
Tudom száz meg száz ilyen kérdés van de a tapasztalatokat mondjátok el2014. nov. 14. 15:16
1/3 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz! Ő megfelelően ki tudja nyomkodni.
2/3 A kérdező kommentje:
Barátnőm jár és neki nem használ azt mondja csak pénzkidobás
2014. nov. 14. 15:38
3/3 anonim válasza:
Szerintem fölösleges ilyen bolti cuccokat venni én kozmetikushoz járok egy éve és már kb semmi sincs az arcomon pedig régen nagyon problémás volt. Igyál sok vizet, használj hidratálót, ne egyél csokit és az edzés is nagyon jó az arcodnak(vérkeringés).
Ezek jutottak most eszembe, remélem tudtam segíteni. De kamaszkorban ez a szakasz sajnos elkerülhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!