Mit csináljak a hajam alatt lévő patikkal? :S
Nekem a vállamig ér a hajam, de a homlokom mentén nekem is ki szokott pattogni. A seb nekem például fésülködés közben szokott keletkezni, mert néha bizony beleakadok.
Nekem is volt már hajhagymánál pattanásom, de ugyanúgy megvártam, amíg beér és kinyomtam. Fontos, hogy a "magja" is kijöjjön, ez minden pattanás esetében lényeges, hogy ne gyulladjon vissza. Ettől nem fog kiesni a hajszál, csak a tövénél a begyógyulásig lesz egy kis seb, de amint begyógyult, hajmosásnál kijön.
Ha már sebesen fedezed fel, javaslom, hogy vizsgáld meg, hogy alatta nincsen-e genny (fehér-e). Ha igen, akkor szedd le a sebed és nyomd ki nyugodtan.
Azt javaslom, óvatosan fésülködj, nehogy Te is belekapj (ne legyél oan béna mint én X), és ha nagyon zavar, akkor vagy kiengedve hord a hajad, viszont ha összefogva szereted hordani, akkor lazán kösd fel, hogy a hajad valamennyire takarja. (amikor nekem is naon hosszú hajam volt, folyamatosan befontam meg felgumiztam)
[bocsika ha kicsit túúúl naturalistán fogalmaztam]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!