Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajam alatt...

Mit csináljak a hajam alatt lévő patikkal? :S

Figyelt kérdés
Hosszú hajam van és gondolom ezért jön ki a hajas fejbőrömön épp a homlok mentén mindig egy csomó pattanás.Mit csináljak velük?Sokszor amikor észreveszem már pirosak és sebesek:SGondolom elvakartam őket:S
2009. okt. 11. 16:49
 1/1 anonim válasza:

Nekem a vállamig ér a hajam, de a homlokom mentén nekem is ki szokott pattogni. A seb nekem például fésülködés közben szokott keletkezni, mert néha bizony beleakadok.

Nekem is volt már hajhagymánál pattanásom, de ugyanúgy megvártam, amíg beér és kinyomtam. Fontos, hogy a "magja" is kijöjjön, ez minden pattanás esetében lényeges, hogy ne gyulladjon vissza. Ettől nem fog kiesni a hajszál, csak a tövénél a begyógyulásig lesz egy kis seb, de amint begyógyult, hajmosásnál kijön.

Ha már sebesen fedezed fel, javaslom, hogy vizsgáld meg, hogy alatta nincsen-e genny (fehér-e). Ha igen, akkor szedd le a sebed és nyomd ki nyugodtan.

Azt javaslom, óvatosan fésülködj, nehogy Te is belekapj (ne legyél oan béna mint én X), és ha nagyon zavar, akkor vagy kiengedve hord a hajad, viszont ha összefogva szereted hordani, akkor lazán kösd fel, hogy a hajad valamennyire takarja. (amikor nekem is naon hosszú hajam volt, folyamatosan befontam meg felgumiztam)

[bocsika ha kicsit túúúl naturalistán fogalmaztam]

2009. okt. 12. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!