Mik ezek a vörös foltok?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam kozmetikusnál, de ma látom az összes miteszer helyét. Ez normális? Mikor múlnak el?? Komolyan most úgy nézek ki, mint akit arcon lőttek egy sörétessel..2014. nov. 13. 08:58
1/3 anonim válasza:
Arctisztítás után ez normális, hogy mikor múlik el az a bőrödtől függ, az enyém extra érzékeny, nekem másfél hétig is olyan maradt mindig. Ezért nem is járok már kozmetikushoz... otthon magamnak normálisan is ki tudom nyomkodni, és nyoma sincs.
2/3 anonim válasza:
Teljesen normális tisztítás után.Magától múlik.
3/3 anonim válasza:
Valóban előfordulhat. Én is jártam már így.
Segíthet az Arquebuse Water minden kétséget kizáróan a jelenben is bizonyítja, – ahogy teszi ezt évszázadok óta – a természet csodálatos és ámulatba ejtő erejét. Ajánlom figyelmedbe: [link]
A kezelés utáni néhányszori fújás a szerrel és újra szépséges a bőröd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!